Megjelent a GS1 szabványszervezet Éves Jelentése

Már letölthető a GS1 globális szabványszervezet weboldaláról az Éves Jelentés 2020/2021, melyből megtudható, hogy milyen projekteken dolgoztak a GS1 szakértői szerte a világban az elmúlt üzleti évben. 


Mint ahogyan kivétel nélkül mindenkinek, a GS1-nek is nehéz időszakot hozott az elmúlt egy év, mely tele volt kihívásokkal, változásokkal, felgyorsult folyamatokkal és lehetőségekkel. Megtanultuk, hogy hogyan dolgozzunk másképpen. Megerősítettük az együttműködésre nyitott gondolkodásmódunkat. És továbbra sem mondtunk le arról, hogy az innováció egyik legfőbb ösztönzői legyünk.

Ebben az évben még erősebben hittünk abban, hogy a szabványok ereje megváltoztathatja azt, ahogyan dolgozunk és élünk.

A 2020/2021 Éves Jelentésünk a COVID-19 járványhelyzettel kiemelten foglalkozik, de bemutatja azt is, hogy a GS1 hogyan teszi lehetővé a digitális átalakulást és az együttműködéseket egy jobb világ érdekében, nem utolsó sorban hogyan támogatja a vállalkozásokat a növekedésben és hogyan alakítja át az életünket, legyen szó akár az egészségügyről, a kereskedelemről vagy az online piacterekről.

Az Éves Jelentés szól arról is, hogy hogyan növekszik a GS1 Registry Platform és az olyan szolgáltatásaink, mint a Verified by GS1 vagy az Activate, miközben nagy összefogással dolgozunk a következő generációs adatban gazdag „2D” vonalkódokon.

2021-ben ünnepelhettük a GS1 GTIN megszületésének 50 éves évfordulóját. Miközben ezt a hatalmas mérföldkövet ünnepeljük, arra hívjuk fel a vállalkozásokat világszerte, hogy az innovációk segítségével tegyenek eleget a gazdaság jelenlegi igényeinek és közben ne felejtsék el, hogy a következő 50 évet most kezdjük el alakítani!

A GS1 szervezet nevében reméljük, hogy a 2020/2021 Éves Jelentést hasznosnak, érdekesnek és inspirálónak fogják találni felhasználó partnereink és jövőbeli partnereink is.

Az Éves Jelentés 2020/2021 angol nyelven elérhető ITT.

Jó olvasást kíván a GS1 Magyarország