Meghívó a Kórházi nyomon követés munkacsoport nyílt ülésére

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. tisztelettel meghívja Önt a Kórházi nyomon követés munkacsoport soron következő nyílt találkozójára, amely az egri Markhot Ferenc Kórházban kerül megrendezésre az Egri Modell bemutatása céljából. 


A találkozó témája: GS1 szabványos ráfordítás alapú költséggyűjtés az egri Markhot Ferenc Kórházban, és ami még ezen túl van

A találkozó időpontja:         2020. március 12., csütörtök, 09:30-14:00

A találkozó helyszíne:          Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3000 Eger, Markhot Ferenc u. 1., Refektórium)

A tervezett program letölthető ITT.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza legkésőbb 2020. március 10-ig

A részvétel ingyenes, de helyek csak korlátozott számban elérhetők, ezért kizárólag a regisztráció sorrendjében tudjuk befogadni a jelentkezéseket. Kérjük regisztráljon mielőbb, hogy biztosítsa helyét az ülésen!

A regisztráció ezen a linken lehetséges: https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio

Kérünk mindenkit, hogy ha autóval érkezik, töltse ki a rendszám mezőt a regisztrációs űrlapon a könnyebb beengedés érdekében.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport 2016. novemberében azzal a céllal jött létre, hogy a globális GS1 szabványszervezet egészségügyben szerzett nemzetközi tapasztalatainak, illetve a változó jogszabályi előírásoknak az ismeretében és figyelembe vételével, feltárja Magyarországon az ellátási lánc piaci szereplőinek valamint a betegellátást végző szervezeteknek a szabványalkalmazási céljait, továbbá koordinálja a GS1 szabvány alapú megoldások helyes ágazati bevezetését és szabályszerű alkalmazását a helyi igények kiszolgálására.

Célkitűzései között a hangsúly a GS1 szabványokhoz kötődő, az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparens folyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést lehetővé tevő megoldások bevezetésén van.

A korábban elindított munkacsoportok 2020-ban is folytatták az aktív munkát:

1. Kórházi nyomonkövetés munkacsoport

2. Orvostechnikai eszközök és az IVD termékek egységes azonosítása és jelölése munkacsoport

Az önkéntes alapon működő, nyitott szakmai munkacsoportok célja a jól bevált nemzetközi megoldások bemutatásával támogatni a hazai érintetteket az új jogszabályi előírások megvalósításában, a GS1 szabvány alapú rendszerek helyes és szabályszerű bevezetésével, alkalmazásával.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linken található részletes információ: http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport

Kérdése esetén keresse szakértőinket!

Horváth-Hankó Christine (hanko@gs1hu.org)

Krázli Zoltán (krazli@gs1hu.org)