Intelligens logisztika a fenntartható fejlődésért

A szervezők meggyőződése, hogy a fenntartható gazdaságra való áttérés sikerének kulcsa a partnerség, hiszen egymagában az üzleti szféra nem képes átalakítani a gazdaság egészét.


A konferencia részletes programja letölthető itt.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

A fenntartható fejlődés napjaink nagy gazdasági-társadalmi kihívása, de egyben kiemelkedő üzleti lehetősége is, alkalmazásával növelhető a gazdaság rugalmassága, valamint nagymértékben hozzájárul az éghajlatváltozásról szóló Párizsi Megállapodás, és az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak eléréséhez is.

Konferenciánk egyedülálló lehetőséget biztosít betekinteni, megismerni és megvitatni olyan aktuális szakmai témákat, melyekkel ma Magyarországon még szinte egyetlen fórum sem foglalkozik kellő mélységgel, gyakorlati megközelítéssel. bemutatjuk, hogy milyen témában zajlanak kutatások-fejlesztések és milyen alkalmazott módszerek érhetők el a vállalatok számára.

A Holland Királyság Nagykövetsége, az MLBKT valamint a GS1 Magyarország szakmai együttműködés keretében tervezi többek között a magyar Lean & Green platform megalalapítását. Ezzel Magyarország is bekapcsolódhatnak az európai szintű Lean & Green Europe közösség munkájába, amely elősegíti a logisztikai szektor cégeinek együttműködését és üzleti partnereit egy kevésbé szennyező és fenntarthatóbb jövő felé orientálja.

Az esemény nyitóelőadására Mosóczi László, közlekedéspolitikáért felelős helyettes államtitkárt (Innovációs és Technológiai Minisztérium) kértük fel, aki összefoglalja az előttünk álló időszak fejlesztési irányait a közlekedéspolitikában. Az ezt követő előadás és kerekasztal beszélgetés nemzetközi kitekintést és hazai körképet ad az intelligens logisztikai technológiákról és a fenntarthatóságra is fókuszáló stratégiákról.

A rendezvényre közel száz hazai vállalat logisztikai felsővezetőjét, a fenntarthatóság terén elismert hazai kutatókat és szakértőket várnak.

Biztosítsa helyét Ön is és regisztráljon most az alábbi linkre kattintva!

REGISZTRÁCIÓ

Cimkék: