Ismét lesz GS1 Nyomonkövetési szakértőképzés – ezért érdemes jelentkezni

GS1 nyomonkövetési szakértőként versenyképes és értékes, nemzetközi innovációkon alapuló szaktudást sajátíthat el, megszerezve azokat a széles körű ismereteket, mellyel a különböző vállalkozásoknál a helyes nyomonkövetési gyakorlat megtervezését, a hatékonyabb folyamatok kialakítását és megszervezését koordinálhatja. Képzésünk EOQ MNB akkreditációval* is rendelkezik.

A GS1 Nyomonkövetési szakértőképzés immáron ötödik alkalommal vállalkozik arra, hogy szakértői csapatával, valamint külsős szakemberek bevonásával olyan szakmai ismeretek elsajátítását tegye lehetővé a nyomon követés iránt érdeklődők számára, melyek a legfrissebb nemzetközi gyakorlatokon alapulnak. Az elmúlt évben is kíváncsiak voltunk arra, hogy frissen végzett Nyomonkövetési szakértőink miként vélekednek a képzésről és a GS1 által összeállított tudásanyag hasznosságáról, gyakorlati alkalmazhatóságáról.Páger Zsolt (Hungast)

„A Hungast csoport alapvető filozófiája közt szerepel szakmai tudásunk fejlesztése, naprakészen tartása. A GS1 Nyomonkövetési szakértőképzés már az első meghirdetésekor felkeltette érdeklődésünket. Az élelmiszeripar egyik alaptézise, hogy az élelmiszerek nyomon követését a teljes lánc során biztosítani szükséges. Tekintve, hogy ilyen specifikus képzéssel ezidáig nem találkoztunk, az elsők közt jelentkeztünk. A képzés kiemelt pozitívumaiként kell megemlíteni, hogy az elméleti tartalmat minden modulban gyakorlati leképezés követte, továbbá az előadásokat színesítették a külső szakértők által bemutatott iparági gyakorlatok. A tananyag elsajátításában segítség volt, hogy minden alkalomra készülve érdemes volt a korábban megszerzett tudást feleleveníteni, hiszen minden képzési nap visszacsatolással kezdődött. Emellett olyan, az élelmiszerlánc minden folyamatára megoldást kínáló módszert (és egyben megközelítési módot) sikerült megismernem, melyet mind saját szervezetünkön belül, mind pedig beszállító partnereinknél kamatoztatni tudunk. A GS1 Nyomonkövetési szakértőképzést minden élelmiszerlánc szereplő számára ajánlom, akik egy átlátható, következetes módszert szeretnének alkalmazni a nyomonkövetési elvárások teljesítésére. Szervezeten belül pedig azon munkatársak, vezetők számára, akik a nyomonkövetésben felelősségi és hatáskörrel bírnak.”


Rupcsó Magdolna (Magyarvíz)

„Nagyon érthető, részletes és lényegretörő volt a képzés, szakmailag képzett és segítőkész előadókkal. A hangulat is szuper volt, nekem tetszett, hogy kis létszámmal zajlott az oktatás. Azt gondolom, hogy bármelyik ipari területen hasznos lehet az itt kapott ismeretanyag.”


Visszajelzések további résztvevőinktől (név nélkül):

„Korábbi nyomonkövetési ismereteimet rendszerezte és bővítette a képzés. Sikerült egy munkahelyi nyomonkövetési problémát átgondolni és a megoldást kidolgozni, mert a kapott házi feladat témája megkövetelte. Remek tematika és vendégelőadók.”

„A nyomonkövetésről széles körben való tájékozódást biztosított a képzés, illetve segített a különböző nyomonkövetési rendszerek megismerésében is.”

„Komplex látásmódot adott a nyomon követés tervezésével és lépéseivel kapcsolatban. Ezzel együtt magabiztosabb tudást is a mindennapi munkám során.

„Interaktív képzés, minden alkalommal felmérhettük az előzőekben tanultakat. A rugalmas tananyagkezelés mellett meglévő tudásunkat (vállalati tapasztalatainkat) is keretbe foglalta a képzés, valamint a hiányosságokra is felhívta a figyelmet.”


Milyen képességeket nyújt a nyomonkövetési szakmai tudás:

  • a szabványok alkalmazásával támogatni tudja a hatékony és költségoptimalizált nyomon követést;
  • segítheti a láthatóságot és átláthatóságot biztosító megoldások bevezetését;
  • hozzájárulhat a jogszabályi és üzleti elvárásoknak való megfeleléshez;
  • képes célzott, gyors és hatékony visszahívás megtervezésére és megvalósítására;
  • fel tudja mérni a szervezet nyomonkövetési képességét, és rá tud mutatni a fejlesztendő területekre;
  • meg tudja tervezni a szervezet nyomonkövetési rendszerét, amelynek alkalmazásba vételét is képes megvalósítani.


Tavaszi képzéseink kezdete: 2020. március 26.


A képzésre várjuk:

  • azokat a szakembereket, akik rendelkeznek az ellátási lánc folyamataihoz kapcsolódó tapasztalattal, ismerik saját vállalkozásuk vagy az őket foglalkoztató vállalkozás logisztikai feladatait;
  • minőségbiztosítási munkatársakat és vezetőket;
  • logisztikai munkatársakat és vezetőket;
  • agrár- és élelmiszeripari vállalkozókat.


Képezze magát, vagy munkatársát nyomonkövetési szakértővé és segítse saját vállalkozása vagy akár több vállalkozás nyomonkövetési rendszerének megtervezését és fejlesztését!


További információk és jelentkezés: https://www.gs1hu.org/nyomonkovetes-szakerto-kepzes