GS1 szabványok - Meghívó ingyenes Oktatói képzésre

A GS1 Magyarország és az MLBKT közös Oktatói képzést tart 2021. június 24-én. A képzés az online térben kerül megrendezésre és célja, hogy segítséget nyújtson a magyar egyetemi és felnőttképzésben dolgozó kollégák szakmai ismereteink fejlesztésében.

MLBKT - GS1 Oktatói képzés

Időpont: 2021. június 24., 9.00-16.00

Helyszín: Microsoft TEAMS online felület

A szakmai nap tervezett témái:

  • Szakmai ismeretek és újdonságok, valamint azok megjelenése az egyetemi képzésekben:
  • Áruazonosítás és Auto ID rendszerek, IoT megoldások
  • Szabványos adatkommunikáció és nyomonkövetés, esetpéldák
  • Új technológiák, szabványaink alkalmazásba vétele
  • Környezettudatosság és fenntarthatóság a logisztikai folyamatokban
  • A pandémia okozta kihívások és megoldások az egészségügyi logisztikai folyamatokban
  • A blockchain technológia alapjai, blockchain alapú nyomon követési rendszer kiépítése

REGISZTRÁCIÓ

Az egyre összetettebb ellátási láncokban, soha nem szűnő kihívás a folyamatok hatékonyságának fenntartása, illetve növelése. Ennek kulcsa többek közt, az üzleti kommunikációban alkalmazott szabványos megoldások, melyek alkalmazásba vételével épülnek ki az automatikus azonosító-, illetve integrált nyomon követési rendszerek.

A GS1-nek, mint nemzetközi non profit szabványosító szervezetnek, elsődleges feladata olyan szabványos megoldások fejlesztése, melyek alkalmazásba vételével partnerink számára biztosított lehet az ellátási lánc folyamataiban keletkező adatok zökkenőmentes áramlása.

Azonosítási-, Adatgyűjtési- és Adatmegosztási szabványainkat napjainkban több mint kétmillió vállalat alkalmazza, közel húsz különböző szektorban, többek közt az FMCG, a logisztika és szállítmányozás, az egészségügy, illetve az autóipar és az e-kereskedelem területein. Gondolhatunk itt a vonalkód, illetve RFID alapú azonosítástól kezdve, EDI alapú automatikus adatkommunikáció megteremtésén át, blockchain alapú nyomon követési rendszerek kifejlesztéséig, számos megoldásra.

A GS1 Magyarország, mint szervezetünk egyetlen hazai jogi képviselője, 2018-ban indította felsőoktatási programját, melynek keretében igyekszünk segítséget nyújtani a magyar egyetemi és felnőttképzésben dolgozó kollégák szakmai ismereteink fejlesztésében, illetve egyetemi együttműködéseink révén, aktív résztvevőként támogatjuk a felsőfokú képzéseket, illetve azok fejlesztését.

Az MLBKT által szervezett 2020-as képzés folytatásaként, idén ismét megrendezésre kerül a GS1-el közös online szakmai nap, melynek keretében számos új esetpélda, technológiai újdonság, valamint egyetemi képzésekben alkalmazható gyakorlat kerül bemutatásra. Ugyanakkor teljes átfogó képet adunk az üzleti kommunikáció és az automatikus azonosítási rendszerek szabványos megoldásairól azok számára is, akik először vesznek részt az eseményen.

A részletes program INNEN letölthető.

A regisztrációhoz kattintson IDE!

Részvételi díj:

Felsőoktatásban, ill. felnőttképzésben dolgozó oktató kollégák részére a képzés térítésmentes.
(Technikai okok miatt a jelentkezéskor az ingyenes részvétel esetén is ki kell tölteni a számlázási adatokat. Természetesen ingyenes részvétel esetén nem küldünk számlát!)

Piaci szereplő képviseletében érkező partnerek számára a részvételi díj 28.000 Ft + ÁFA