GS1 Egészségügyi szakértőképzés – január 26-án kezdünk!

Január 26-án ismét elindítjuk népszerű GS1 Egészségügyi szakértőképzésünket! Eddigi 6 képzési turnusunk alatt immáron 54 fő végzett sikeresen hazánkban GS1 Egészségügyi szakértőként. Ne maradjon le a következő lehetőségről, jelentkezzen még ma!

Jelentkezem!

Képzési napok:

 • 2021. január 26.
 • 2021. február 2.
 • 2021. február 9.
 • 2021. február 16.
 • 2021. február 23.
 • 2021. március 2.

Jelentkezési határidő a normál képzésre: 2021. január 21.

A képzés helyszíne: online platform

A képzés díja: 195.000,- Ft + ÁFA

A képzésre maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk el. Jelentkezését online űrlapunk kitöltésével már ma jelezheti felénk: https://gs1hu.org/eu-szakerto-kepzes

Felkértük frissen végzett GS1 Egészségügyi szakértőinket, meséljenek ők a képzésről, tapasztalataikról, motivációjukról, illetve jövőbeli terveikről.

Kósa Tibor – Euromedic Pharma Zrt. – minőségirányítási igazgató

Gyógyszer és orvostechnikai eszköz nagykereskedőként műszaki megoldást keresünk a jogszabályokban előírt és gyakorlatunk során felmerülő azonosítási feladatokra. Partnereink által alkalmazott módszerek megértése, együttműködési lehetőségek feltárása. Változatos, sok hasznos témakört érintett. Mindenkinek ajánlom a képzés elvégzését, de különösen logisztikusoknak, minőségbiztosítóknak, IT szakembereknek. akik részt vesznek üzleti partnereket is érintő azonosítási, illetve az azonosításra épülő adatgyűjtési és információ megosztási eljárás kidolgozásában, működtetésében.”

Szvacsek Gabriella – Mediola Kft. – ügyvezető igazgató-helyettes

„A cégünk különféle orvosi eszközöket forgalmaz és szervizel. Azért jelentkeztem a képzésre, mert az európai UDI rendelet következtében a hiányzó információkat, tudást a GS1-től szerettem volna megszerezni, mert ők naprakészek és kiváló előadókkal rendelkeznek.”

Varsányi Attila – Zirci Erzsébet Kórház – gazdasági igazgató

„Úgy gondolom, hogy a mai digitalizált világban a szabványos adat-azonosítás az ipar területén már elengedhetetlen, de az egészségügy speciális belső azonosításai terén is egyre fontosabb. Fontos, hogy - láthatóan - szakértő csapat áll a magyarországi GS1 mögött, akikkel esetleg a jövőben is együtt tudunk dolgozni. A jövőre nézve (is) fontos a személyes kapcsolatok kialakítása. A képzés elvégzésével a kórház belső folyamatait jobban átlátom. Látom intézményünk fejlődési lehetőségeit, a megfelelő adatkezelés által nyerhető előnyöket. Az oktatás folyamata jól felépített.”

Résztvevőink, akik név nélkül mondták el véleményüket:

„A jelenlegi feladatomhoz adott segítséget, látásmódban, főképp a megvalósíthatóság, a lehetőségek megismerése kapcsán.”

„Felhívta a figyelmet a fejlesztendő területekre és azok megoldási lehetőségeire a kórházi folyamatok tekintetében.”

„Sikerült sok mindent megtudnom a GS1 szabvány alkalmazás jogi/szakmai alapjairól és megismernem a benne rejlő lehetőségeket.”

Kiket várunk?

 • Az egészségügyi intézményben szerzett szakmai (vezetői) gyakorlattal rendelkező szakembereket, kórházak felső- vagy középvezetőit, logisztikai vezetőket, minőségbiztosítási szakembereket, IT vezetőket, intézményi főgyógyszerészeket. (Egészségügyi szakirányú végzettség nem szükséges, de legalább három éves egészségügyben szerzett gyakorlat követelmény.)
 • Tanácsadó tevékenységet végző cégek egészségügyi, kórházi tapasztalattal rendelkező szakértőit.

Miért érdemes elvégezni a képzést?

 • megszerzett friss szakmai tudásával támogatni tudja a szabványok alkalmazásával a nagyobb betegbiztonságot;
 • segítheti az egészségügyi ellátási lánc érintettjeit a hatékonyabb és alacsonyabb költségigényű folyamatok bevezetésében;
 • alkalmazhatja szakértői tudását az EFOP/VEKOP pályázatok tervezésében, megvalósításában;
 • a képzést követően a kapcsolat megmarad egy ALUMNI csoport keretében a képzésen résztvett hallgatók megoszthatják egymással tapasztalataikat, fejlesztéseiket, kérdéseiket, illetve a GS1 továbbra is támogatja az egészségügyi szakembereket minden területen.

Kérdése esetén forduljon bizalommal a GS1 Magyarország munkatársaihoz:


Horváth-Hankó Christine
egészségügyi szektor menedzser
Krázli Zoltán
implementációs igazgató
Suppán Anna
egészségügyi szakértő

+36 30-162-6782
+36 30-740-6526
+36 30-841-3966
suppan@gs1hu.org


>