GS1 Egészségügyi szakértőképzés indul március 19-én


A GS1 Magyarország hazánkban egyedülálló és hiánypótló képzést indít az egészségügyi szektor képviselői számára, melynek keretében az egészségügyi iparág bármely szegmensében tevékenykedő szakemberek nemzetközi kitekintéssel és számos gyakorlati példa megismerésén keresztül bővíthetik tudásukat a GS1 globális szabványainak hatékonyságot, átláthatóságot és betegbiztonságot nyújtó megoldásairól. 

A GS1 Egészségügyi szakértő képzés elvégzésével megszerezhető az a széleskörű, nemzetközi gyakorlatokra és uniós, valamint helyi aktuális jogszabályok ismeretére épülő szabványismereti alaptudás, mellyel a szakértő képessé válik:

  • a kórházak és egyéb egészségügyi intézmények folyamatainak vizsgálatára, és a lehetséges fejlesztési pontokon a GS1 szabványrendszer egyes elemeinek alkalmazásával a hatékonyabb működés megtervezésére és bevezetésére,
  • alkalmazhatja szakértői tudását az EFOP/VEKOP pályázatok tervezésében, megvalósításában
  • nem utolsó sorban a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelő rendszerek kialakítására.

Tudjon meg többet a 2019. március 19-én kezdődő képzésünkről és regisztráljon már most!

A részletekért kattintson ide!

Miért van szükség Egészségügyi szakértőkre?

Hol tartunk most és mit tehetünk még hazánkban a GS1 szabványok segítségével az egészségügyi szektorban, a betegbiztonság és hatékonyság növelése érdekében?


Erről beszélt a GS1 Egészségügyi szakértőképzés vezetője, Krázli Zoltán implementációs igazgató a Trend FM Egészségkód című műsorában, 2019. február 14-én.

Kiknek ajánljuk a képzést?

A képzést kifejezetten egészségügyi intézményben szerzett szakmai (vezetői) gyakorlattal már rendelkező szakembereknek, kórházak felső- vagy középvezetőinek, logisztikai vezetőinek, minőségbiztosítási szakembereinek, IT vezetőinek, intézményi főgyógyszerészeinek ajánljuk, akik már rendelkeznek a kellő mélységű iparági szakmai ismeretekkel. Egészségügyi szakirányú végzettség nem szükséges, de legalább hároméves, egészségügyben szerzett gyakorlat követelmény. Szintén hasznos lehet a képzés olyan szolgáltatók számára, akik az egészségügyi szektorban alkalmazott rendszerek bevezetéséért, fejlesztéséért felelősek, vagy ezt az iparágat támogatják szoftver- és hardver megoldásaikkal, továbbá várjuk a szakképzésre a tanácsadó tevékenységet végző cégek egészségügyi, kórházi tapasztalattal rendelkező szakértőit.

A részvételi létszám limitált, a képzés maximum 15 fővel indul.

A jelentkezési határidő: 2018. március 14.

További részletekért kattintson: https://gs1hu.org/eu-szakerto-kepzes