Digitalizációs megoldások az egészségügynek - vegyen részt online konferenciánkon!

A 2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia keretében a digitalizációs stratégiák és megoldások leghatékonyabb útjait mutatjuk be szakértő előadóink segítségével több iparágban, köztük az egészségügyben is.

Regisztráljon még ma 2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferenciánkra, melynek keretében megtudhatja:

  • Milyen lehetőségeket rejt az egészségügyi szektor számára az „Adatvezérelt egészség” – erről szól Dr. Szócska Miklós a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ igazgatójának előadása

  • Hogyan támogatható digitális rendszerrel a Covid-19 járvány elleni küzdelem a tesztelések pontos nyomon követésével – a részleteket Árokszállási Erik, a TE-FOOD International GmBH ügyvezetője osztja meg velünk

  • Mike Meakin, a DHL globális ellátási lánc minőségszabályozási és megfelelőségi alelnöke bemutatja a DHL #OneinABillion esettanulmányát. Megismerhetünk egy olyan, 7 kontinenst lefedő ellátási lánc rendszert, amely a pandémia idején hatékonyan juttatta el és követte nyomon a GS1 szabványok segítségével az egymilliárdnál is több oltóanyag és az 500 milliót meghaladó teszt-készlet logisztikáját. (az előadás angol nyelvű)


Az online konferencia időpontja: 2021. november 24. 9:00-16:00

Platform: Microsoft Teams

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes programért és az online regisztrációs űrlap kitöltéséhez kattintson az alábbi linkre:

https://www.gs1hu.org/digitalis-kihivasok-digitalis-valaszok-2

Szó lesz fentieken túl a 2021-2027 közötti időszakban a digitális fejlesztésekre kapható pályázati támogatásokról, a blockchainről, a GS1 Magyarország saját fejlesztésű SzabványMenedzser szolgáltatásáról, mely abban segít a gyártóknak, kereskedőknek, hogy mélyebb szabványismeret nélkül is képesek legyenek gyorsan és pontosan elkészíteni termékeik globálisan egyedi azonosítószámait és vonalkód jelképeit. A kereskedők által elvárt címke sablonok mellett biztonságos online adattárolást is kínálunk. Emellett megismerhetnek a résztvevők több folyamatfejlesztést támogató, korszerű digitalizációs megoldást és erre épülő szolgáltatásokat is.

Amennyiben úgy érzi, a téma érdekelheti kollégáit is, kérjük, továbbítsa nekik az esemény linkjét!