Az UDI szabványok implementációja kórházi környezetben - nemzetközi webinar

A GS1 globális szabványszervezet GS1 Healthcare szakmai csoportja rendszeresen szervez angol nyelvű, nemzetközi webinarokat, melyek keretében konkrét sikeres szabványbevezetési projektek kerülnek bemutatásra. A soron következő webinar címe: A GS1 UDI szabványok implementációja – egy vezető kardiovaszkuláris műtőorvos szemszögéből

REGISZTRÁLOK

Dr. Chun-Che Shih, a Taipei Veterán Kórház Kardiovaszkuláris műtői divíziójának vezetője és a taiwani Yang-Ming Egyetem Klinikai Orvoslás Intézetének professzora elsők között vezette be az UDI alapú működést a Taipei Veterán Kórházban.

A webinar során Dr. Shih bemutatja, hogyan váltak a műtétek olcsóbbá és hatékonyabban menedzselhetővé a szükséges műtéti eszközök tekintetében. 

Az előadás részletesen szól majd az alábbiakról:

  • Jelenleg hogyan zajlik az orvosi adminisztráció Taiwanban;
  • Milyen eredményekkel és hatásokkal járt az UDI szabványok bevezetése;
  • Átfogóan milyen előnyökkel járt az UDI szabványok bevezetése a betegbiztonság és a kórház tekintetében.

„A GS1 szabványok minden kétség nélkül kulcsszerepet töltenek be, tekintve, hogy egy egyszerű szkenneléssel biztosítják az orvosi eszközök automatikus azonosítását, a nyomon követhetőségét és az adatszinkronizációt a teljes egészségügyi ellátási láncban.

Az ilyen globális szabványok alkalmazása lehetővé teszi a műtőorvosoknak, a nővéreknek és úgy egészében a kórházaknak is, hogy még jobban a páciensek ellátásának magas színvonalára fókuszáljanak. Mindezt kevesebb költséggel és számos előnnyel biztosítják!" - mondja Dr. Chun-Che Shih.

Az angol nyelvű webinar időpontja: 2019. január 24. 14:30-15:30

Kiknek ajánljuk:

A webinar szól minden, az egészségügyi ellátási láncban érintett szereplőnek, aki többet szeretne megtudni arról, milyen kihívásokkal és milyen előnyökkel jár a globális szabványok bevezetése egy komplex kórházi környezetben.

A webinarra az alábbi linken lehet regisztrálni:

https://register.gotowebinar.com/register/4980841944651509251