Augusztusban is elérhetőek online képzéseink

Online képzéseinkkel, a webinar-jainkkal is szeretnénk Önöknek segíteni a hatékony működéshez szükséges alapvető GS1-es tudás elsajátításában, illetve, hogy minél többször legyen lehetőségük felmerülő kérdéseket tisztázni szakértőinkkel, megkönnyítve ezzel ebben a megváltozott helyzetben is a munkájukat.


Augusztusi képzéseink a következőképpen alakulnak:Jelentkezés, regisztráció:

https://gs1hu.org/szolgaltatasaink/tudasmegosztas/kepzesekMi is az a webinar?

Lassan két éve működő és a Partnereink visszajelzései alapján jól funkcionáló online oktatási formánkat, a webinart azért is indítottuk útjára, hogy egy alternatív tanulási formát kínáljunk a meglévő tantermi képzéseink mellé. Mára már ez a webinar-forma teljes mértékben átvette a fizikai oktatás helyét, amely egyébként kibővített tematikával, képzéstől függően heti, kétheti vagy éppen havi gyakorisággal elérhető.

A 2019-es évben közel 500 regisztráció érkezett be képzéseinkre, majdnem 70 százalékos részvételi aránnyal. Webinarjaink teljesítményét rendszeresen monitorozzuk, résztvevőinknek köszönhetően teljesen naprakész információkkal tudunk szolgálni egy-egy alkalmat követően az oktatás tartalmi és minőségi mutató tekintetében. Ennek eredményeként tudjuk folyamatosan fejleszteni, szükség szerint átstrukturálni képzéseinket, és ezzel biztosítani egy olyan online élőszavas tudásbázist jelentkezőink számára, amelyek segíthetnek eligazodni a GS1 világában.

Milyen témákban érhető el a GS1-webinar?

  • GS1 Rendszer általános ismeretek
  • Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek
  • A GS1-128 és az SSCC szerepe a kereskedelemben webinar
  • Szabványmenedzser webinar
  • Nyomon követés alapjai webinar
  • UDI webinar


Bővebb információ:

https://gs1hu.org/szolgaltatasaink/tudasmegosztas/kepzesek