A GS1 még erősebben támogatja az iparágakat, mint valaha

Egy olyan, nem várt globális krízist tapasztalunk meg most mindannyian, ami soha nem látott módon összeköt mindenkit, legyen bárhol is a világban. Ahogy a mindennapi és az üzleti élet egyre bonyolultabbá válik, a GS1 szervezetnél változatlan a prioritás: a GS1 közösség egészségének, biztonságának védelme és a világszerte több mint 2 millió partnerünk támogatása.

Együttműködés. Szolidaritás. Összefogás.

Ha körülnézünk, számtalan példát láthatunk, hogyan működnek együtt az iparágak képviselői, a kormányok és a különböző szervezetek a közjó érdekében. Semleges és nonprofit szervezetként, több mint 45 éves tapasztalatunk van abban, hogy közös platformot teremtsünk az iparági érintetteknek és velük együtt harmonizált nemzetközi szabványok fejlesztésén és bevezetésén munkálkodjunk.

Az ellátási láncok a határaikat feszegetik, néha élet-halál harc közepette. A katasztrófára adott válaszként, legyen szó akár az üzletek polcainak feltöltéséről élelmiszerekkel, az online vásárlás támogatásáról, vagy hogy a létfontosságú egészségügyi termékek zökkenőmentesen juthassanak el a felhasználóhoz - a GS1 hatalmas felelősséget érez abban, hogy új (és megújuló) értéket közvetítsen az ipar képviselői számára. Alapvető, hogy a termékeket és szállítmányokat egyedi azonosítókkal kell ellátni, hogy eljuthassanak a célállomásukra, miközben ezen termékek megfelelő adatait hozzáférhető és hatékony módon kell megosztani. A GS1 szabványok ebben segítenek.

A világjárvány a digitális kommunikációt is drasztikus mértékben megnövelte. Az igazi digitális átalakulás gyorsabb ütemben zajlik napjainkban, mint azt valaha is gondoltuk volna. Mire ezen a krízisen túljutunk, addigra az emberek már új szokásokat vettek fel, melyek nagyban támaszkodnak a virtuális kommunikáció, távmunka és távtanulás lehetőségeire – azok a vásárlók pedig, akik most rá vannak utalva a házhozszállításra és az online szolgáltatásokra, ezeket valószínűleg a későbbiekben is igénybe fogják venni.  Ez a digitális átalakulás számtalan lehetőséget rejt magában, de csak amennyiben biztosak lehetünk abban, hogy a digitális világban elérhető adatok valósak, hitelesek és naprakészek.

Digitális kihívások, digitális válaszok – online konferencia

A GS1 Magyarország által szervezett online konferencián teljes körképet kaphat azokról a megoldásokról, melyeknek bevezetése már holnaptól elengedhetetlen lesz a vállalkozások versenyképességének megőrzése érdekében. Hatékony és biztonságos ellátási láncokra van szükség a digitális világban is – ehhez ad támpontot rendezvényünk. Vegyen részt 2020. november 25-én online konferenciánkon és tervezze meg cége digitalizációját minél előbb!

Bővebb információ és regisztráció a konferenciára  


A globális GS1 szervezet minden tagszervezeténél megvan az a tapasztalat és szakértelem, amellyel hidat képezhetünk a fizikai és digitális kereskedelem világa között. Mi vagyunk az a közel napi hatmilliárd „pittyegés”, amely a kasszáknál és készletnyilvántartások során hallható és amit a mindenütt jelen lévő GS1 vonalkódoknak köszönhetünk. Ugyanakkor, ezek a „pittyegések” rohamléptekben alakulnak át klikkelésekké. Az általunk szolgált szektorokkal közösen feltárjuk a krízis által előtérbe kerülő kihívásokat és együttes erővel javítunk a válaszreakciók előkészítettségén, az ellátási lánc hitelességén és átláthatóságán is. Az általunk szolgált egészségügy, élelmiszeripar, kereskedelem, illetve szállítmányozás & logisztika szektorokon keresztül mindent megteszünk, hogy az itt tevékenykedő vállalkozások még erősebbé válhassanak. 

115 GS1 Tagszervezetünk szerte a világban még inkább elkötelezett felhasználóink, tagvállalataink szolgálatában. Itt vagyunk, segítünk.