A GS1 kiváló adatminőséggel nyújtja LEI szolgáltatását

A GLEIF szervezet jelentése szerint a GS1 AISBL (a GS1 szervezetek globális hálózata) az elmúlt három hónapban sorozatosan "kiváló adatminőséget" ért el a LEI azonosítóhoz tartozó adatok minősítésében a GLEIF adatminőségi szintskálán. Augusztusban az elérhető legjobb osztályzatot - a maximális 3.00 értéket - kapta meg. 

A GLEIF szervezet jelentése szerint a GS1 AISB (a GS1 szervezetek globális hálózata) az elmúlt három hónapban sorozatosan "kiváló adatminőséget" ért el a LEI azonosítóhoz tartozó adatok minősítésében a GLEIF adatminőségi szintskálán. Ezen túlmenően augusztusban az elérhető legjobb osztályzatot - a maximális 3.00 értéket - kapta meg.

Ez a maximális 3.00 érték azt jelenti, hogy nulla hibával dolgozott, vagyis egyetlen minősítési hiba sem mutatkozott a GLEIF által megkövetelt és folyamatosan felügyelt valamennyi adatminőségi kritérium elvárásainak teljesítése során.


A világban működő 36 lokális LEI kibocsátó szervezet (LOU) közül 10 vagyis a csak 27%-uk érte el júliusban és augusztusban a 3.00 azaz a kiváló adatminőségi szintet. A kibocsátó szervezetek többsége az 1.00-es vagyis az elvárt érettségi szinten mozog.

A GLEIF jelentése a kibocsátó szervezetek (LOU) adatminőségére vonatkozóan megtalálható a gleif.org oldalon.

Igényeljen LEI azonosítót is a GS1-től, gyorsan és hatékonyan!

A GS1 Magyarország, Regisztrációs képviselőként, 2017 december elejétől segíti az érintett vállalkozásokat, szervezeteket és kötelezetteket a LEI kódjuk gyors és zökkenőmentes beszerzésében. 

Miben segít Önnek a GS1 Magyarország?

  • Szakszerű segítséget nyújtunk a LEI azonosító beszerzéséhez;
  • Magyar nyelven tesszük elérhetővé a LEI azonosítót kezelő regisztrációs weboldalt, űrlapokat és információt a szükséges lépésekről;
  • Ha meglévő LEI azonosítóját át szeretné hozni a GS1-hez, segítünk ennek lépéseiben is és mindez Önnek nem jár dupla költséggel;
  • Ha új igénylő, mind az egyedi, mind pedig a csoportos igénylésben segítséget nyújtunk Önnek.

Regisztráljon most!

Bővebben LEI szolgáltatásunkról: www.gs1hu.org/lei