EDITEL Hungary Kft.

Digitális hidakat építünk

Szakterületünk komplex EDI projektek sikeres megvalósítása. Összekapcsoljuk a cégeket. 


Az EDITEL nemzetközi, az ellátási lánc menedzsment területére specializálódott IT/EDI szolgáltató.

A vállalat központja Ausztriában található, de telephelyei megtalálhatóak Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában és Lengyelországban ill. rendelkezik franchise partnerekkel további országokban.

Az EDITEL nemzetközi jelenlétének köszönhetően ideális partner lehet multinacionális vállalatok számára is.

Legyen szó vevőkről, beszállítókról vagy szolgáltatókról, „digitális hídépítőnek” tekintjük magunkat a vállalatok között, akik a lehető legjobb minőséget és maximális kényelmet biztosítják.

Mindezt függetlenül az adott vállalat méretétől, iparágától vagy tevékenységi körétől.

Főbb szolgáltatásaink:

EDI kommunikáció
Az üzleti partnerek közti kommunikáció meghatározó tényezője a biztonság, megbízhatóság és átláthatóság. Ehhez nyújt hathatós segítséget az elektronikus adatcsere (EDI), mely lehetővé teszi az üzleti dokumentumok elektronikus úton történő cseréjét.

e-számlázás
Az e-számla megoldással megvalósul a teljes számlázási folyamat automatizálása. Ebbe beletartozik a számla előállítása a megfelelő EDI formátumba, majd ennek egy EDI platformon keresztül történő továbbítása, illetve a jogszabályoknak megfelelő archiválása.
A számla kiállítása bármikor lehetséges, így a rendelési és szállítási adatok könnyedén összehasonlíthatók a számlában szereplő adatokkal.

Digitális archiválás
A digitális archiválás az elektronikus üzleti folyamatok ideális kiegészítője. Amellett, hogy helyet és erőforrást takarít meg, a digitális archiválás egy biztonságos módszer, mely lehetővé teszi bizonyos üzleti információk azonnali fellelhetőségét. AZ EDITEL archiváló szolgáltatása kiszervezett és helyi megoldásként is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Kapcsolat

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel várjuk üzenetét!