BIZERBA Mérleg Hungária Kft.

A Bizerba piacvezető szereplő a kereskedelmi és kisipari ágazat számára kínált mérleg- és vágástechnológia terén. Az ipari mérlegek és címkézési technológiák vonatkozásában a márka világszinten is vezető speciális megoldásokat kínál.


A Bizerba erős hagyományokra épül: Immár öt nemzedéken át a Kraut-család irányítja. Ráadásul 100%-ban az alapító család tulajdonában is van. Büszkék vagyunk függetlenségünkre, hiszen ez teszi lehetővé, hogy pontosan azt alkossuk meg, amire az ügyfeleinknek világszerte szüksége van a dinamikusan változó versenykörnyezetben: a jövő megoldásait.

Mindenben támogatja a Bizerba

A vállalkozása egyedi. A következő terve is egyedi megoldást igényel. Dolgozzon velünk és létrehozzuk azt a kombinációt, amely gazdaságilag előremozdítja vállalkozását. Fedezze fel azokat a lehetőségeket, amelyekkel cége jobbá válhat:

  • Egyedi megoldásaink világszerte: berendezés, szoftver, címke, javítási- és pénzügyi szolgáltatások
  • Nemzetközi szabványokat meghatározó találmányok különböztetnek meg minket
  • Egy erős csapat, amely egy egyszerű kérdéssel várja Önt: „Mire van szüksége?”


Küldetésünk

"A minőség és a sokféleség tekintetében egyedülálló megoldásainkkal nemzetközi mércét állítunk fel a mérlegek, a szeleteléstechnika és a címkézés terén. A tulajdonosok által vezetett vállalkozásként működésünk középpontjának az ügyfeleink és a munkatársaink állnak."

Egyedülálló megoldások egyedülálló ügyfelek számára …
Kiemelkedő szoftveres és hardveres szakértelmünknek köszönhetően vezető digitális megoldásokat kínálunk. Az egyedi ügyféligényekre nyújtott egyedülálló megoldásaink biztosítják számunkra a növekedést, amely előfeltétele annak, hogy az innováció és a minőség terén vezető szerepet tölthessünk be.

… egyedülálló csapataink fejlesztésében
Munkatársaink szintén páratlan munkát végeznek, és készek megtenni mindent, hogy ügyfeleink kivétel nélkül ideális megoldást és optimális támogatást kapjanak. Tevékenységük alapját az aktív értékközpontúság, a nyílt kommunikáció, valamint a különféle részlegeken és termékterületeken átívelő szoros együttműködés képezi.

Kapcsolat

Bizerba Mérleg Hungária Kft.

1142 Budapest, Tengerszem utca 64-68.
Tel.: +36 1 471 4000