X-SIGHT

Az X-SIGHT maximalizálja a diagnosztika, tanácsadás, tréning és coaching négyes struktúrájában rejlő lehetőségeket és szinergiákat. 


Az X-SIGHT maximalizálja a diagnosztika, tanácsadás, tréning és coaching négyes struktúrájában rejlő lehetőségeket és szinergiákat.

Egyedi megoldásokkal készítjük fel ügyfeleinket a jövő kihívásainak túlszárnyalására különösen a sales, vezetés, HR és termelés területén. Kutatjuk és megvalósítjuk a digitális, mesterséges intelligencia technológiák alkalmazását, felturbózva az egyéni és csapat hatékonyságot!

X-SIGHT marks the future of your business. 

Az X-SIGHT csapata valós áttöréseket és mérhető megtérülést ér el ügyfelei számára formabontó fejlesztési módszerekkel. Az üzleti eredmények növelésének kulcsa a támogató szervezeti kultúra és együttműködés, ezért célunk, hogy felszabadítsuk a partnereink működésében rejlő tartalékokat és hidat építsünk vezetők és csapataik között.

Folyamatosan megújuló és eredményorientált megoldásokkal, személyre szabott programokkal és 30 év tapasztalatának beépítésével dolgozunk 33 országban, 15 szektorban, 95 szakemberrel és 120+ stratégiai partnerrel.

Ügyfeleink sikere a mi küldetésünk, melynek alapja, hogy nemcsak fejlesztünk, változtatunk is!

Fotó: Rigler Dávid

MÉRHETŐSÉG | MEGTÉRÜLÉS | FENNTARTHATÓSÁG

Úgy gondoljuk, hogy szolgáltatás igénybevételénél fontos a minőség biztosítása. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy olyan rendszerben szeretnénk működni, ahol a megoldásaink mérhetősége és megtérülése látható partnerünk számára. A közös munka során garancia- és felelősségvállalási KPI-okat fogalmazunk meg, a fenntarthatóság jegyében pedig a fejlesztést követően is támogatjuk az implementációt.

Ha elkezded velünk a szervezeted AI-osítani, 22%-kal tudod növelni a saját és csapatod hatékonyságát. Emellett minden programunk minőségét 7 szempont szerint értékeltetjük a célcsoporttal, amelynek elvárt szintje 90%.

Egy kis betekintés eddigi projektjeinkbe: az összesített megtérülés
7,6-szoros az első 12 hónapban.

Szeretnél többet tudni? Lépjünk kapcsolatba!

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 183.
Telefon: 06-1-464-5223
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 08:00 és 16:00 között