Ügyfélszolgálat

Ügyintézés GS1 Partnereinknek 

Akár saját licencszerződésével és dokumentumaival, akár igényelt GS1 szolgáltatásokkal kapcsolatosan szeretne ügyet intézni, vagy újabb fejlesztéseihez kérne szakmai tanácsot és segítséget, az alábbi összefoglaló segít abban eligazodni, hogy regisztrált Partnereink mit hogyan tudnak a leggyorsabban elérni honlapunkon.

jelszóval védett MyGS1 felületünk személyre szabott ügyintézést tesz lehetővé regisztrált Partnereink számára: elérhetőek itt a Partnerre vonatkozó GS1 dokumentumok, lehetőség van az adatok módosításra, az árbevételi kategória bejelentésére, új szolgáltatások igénylésére, valamint a Tudástár segítségével Partnereink részletes információhoz juthatnak a GS1 rendszer használatával kapcsolatban.

Tovább a MyGS1 belépéshez!


Partnereink a GS1 Magyarország szolgáltatásainak széles skálájából választhatnak aszerint, hogy vállalkozásuknak milyen GS1 megoldásra van szüksége. Böngésszen szolgáltatásaink között, melyek a képzésektől és cégre szabott szaktanácsadástól egészen a bevezetés támogatásáig minden területet lefednek. Figyelmébe ajánljuk Éves összefoglalóinkat, melyek az elmúlt évek legfontosabb fejlesztéseit és elérhető szolgáltatásainkat részletesebben is bemutatják. Ha érdeklik a GS1 szabványrendszerrel kapcsolatos gyakorlati újdonságok, olvasson bele friss híreinkbeSzintén érdekelheti cégkereső - GEPIR - cég adatbázisunk, melyben minden GS1-nél regisztrált, vagyis azonosító számmal rendelkező céget megtalál.

Tovább a Szolgáltatások oldalra


További GS1 Cégprefix (számtartomány) igénylése

Regisztrált Partnerként előfordulhat, hogy az Ön által korábban igényelt Cégprefix kapacitása betelik. Ilyenkor lehetősége van további Cégprefix igénylésére. Az ehhez szükséges adatlapot kérje Ügyfélszolgálatunktól az info@gs1hu.org e-mail címen!

Milyen egyéb, licencköteles szolgáltatásokra lehet szüksége GS1 Partnerként?

 1. Elektronikus adatcseréhez (GS1 EDI) szükséges GLN szervezet/helyazonosító szám használata
 2. Belső (zártrendszerű) azonosításhoz szükséges GS1 prefix használata
 3. Passzív felhasználás, azaz üzleti partnerei által képzett vonalkódok leolvasása például raktári nyilvántartó rendszerben
 

Új GS1 megoldások iránti igényét jelezze Ügyfélszolgálatunknak az info@gs1hu.org e-mail címen!

Ön lesz GS1 Partnerünk új kapcsolattartója? Üdvözöljük a GS1 világában!

Kattintson ide az Önnek szóló hasznos információkért!


Rendben További információk