Segítsen Ön is kérdőívünk kitöltésével, hogy hatékonyabban támogathassuk a kórházakat!

A GS1 Magyarország hatékonyan szeretné támogatni a hazai kórházakat és betegellátó intézményeket a koronavírus időszakában felmerült problémák kezelésében. Segítse Ön is munkánkat: ha ilyen intézményt képvisel, kérjük töltse ki kérdőívünket!

A GS1 Magyarország egészségügyi szektorban végzett tevékenységének egyik kiemelt területe a betegellátó intézmények optimálisabb és biztonságosabb működésének támogatása a GS1 rendelkezésre álló megoldásaival, amit szeretnénk a lehető leghatékonyabban végezni, megkérdezve erről az érintett magyarországi intézményeket.

Szeretnénk a koronavírus (COVID-19) okozta járványhelyzet időszakában szerzett tapasztalatokat összegyűjteni, a jelenlegi intézményi rendszereket jobban megismerni, helyzetfelmérést végezni. Amennyiben ideje és lehetősége van megosztani velünk a vírushelyzet során felmerült kihívásokat, akkor a kapott válaszok elemzésével megvizsgálnánk a magyar fekvő- és járóbeteg-ellátásban felerősödött nehézségek alakulását abból a célból, hogy segítő szándékú fejlesztési javaslatokat fogalmazzunk meg az intézmények menedzsmentje és az ágazat munkatársainak jövőbeli egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzése érdekében.

Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítse munkánkat! A kitöltést anonim módon is megteheti, a felmérés célja a hazai tapasztalatok átfogó megismerése, nem intézményi szintű javaslattétel. 

A kérdőív az alábbi linken érhető el:https://bit.ly/2TneqNm

A válaszokat 2020. június 30-ig, keddig várjuk.

Köszönettel:

GS1 Magyarország

Cimkék:


Rendben További információk