MyGS1 – intézzen mindent egy helyen!

A GS1 Magyarország azért vezette be a MyGS1 felületet, hogy Partnerei számára kényelmesebbé tegye az online ügyintézést. A funkciókat, lehetőségeket azóta továbbfejlesztettük. Mit érdemes tudni a MyGS1-ről? Most bemutatjuk részletesen.

Hogyan tud belépni a MyGS1 felületre?

A Belépéshez a weboldalunk fejlécének jobb felső sarkában elhelyezett narancssárga gombra kell kattintania (MyGS1-Belépés) majd 3 adatra lesz szükség a felület eléréséhez:

 • A GS1 regisztráció során megadott hivatalos kapcsolattartói e-mail címre
 • A GS1 regisztráció során kapott GLN Szervezetazonosító számra, mely megtalálható a Társaságunk által kibocsájtott számlán és az igényelt szolgáltatásokat tartalmazó Igazoláson is.
 • Egyedi jelszóra. Amennyiben korábbi jelszavát elfelejtette, ez nem jelenthet gondot a belépésnél, mert az „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva, a fent említett e-mailcím és GLN szám ismeretében új jelszót generálhat cégének.

A belépést követően Partnereink most három fő menüponttal találkozhatnak a MyGS1 felületen:

 • Szerződéscsomag
 • Online ügyfélszolgálat
 • Szolgáltatásaink

A Szerződéscsomag menüpont biztosítja regisztrált Partnereinknek azt, hogy nyomon követhetik a GS1 jogviszonyuk főbb dokumentumait az alábbiak szerint:

 • A Partneri licenc szerződés menüpont alatt vállalkozása jelenleg hatályos és korábbi Licenc szerződéseit;
 • Az Igazolás menüpontban a GS1 Magyarországtól igényelt Licenckódok, a Licenckódok által igénybe vehető szolgáltatások és a Licenckódok lejárati dátumát tartalmazó IGAZOLÁSt;
 • Az Igénylések, dokumentumok link alatt az egyéb szolgáltatások igényléséhez szükséges szerződéses nyilatkozatokat;
 • A Számlatörténet menüpont alatt vállalkozása utolsó aktuális és korábbi számláit.

Az Online ügyfélszolgálat menüpont szolgál a legfontosabb igénylések, bejelentések könnyű és gyors intézésére:

 • árbevételi kategória változásának bejelentése;
 • céges adatok és kapcsolattartói adatok módosításának bejelentése;
 • további GS1 Cégprefix (számtartomány) igénylése, stb.

A harmadik, Szolgáltatásaink menüpont tartalmazza teljes körűen az érvényes GS1 jogviszonnyal rendelkező Partnereink számára elérhető képzéseink és egyéb szolgáltatásaink leírását és lehetőséget biztosít az azonnali online jelentkezés/igénylés elküldésére az érintett kollégáinknak. Ez a menüpont tartalmazza Tudástárunkat is, mely a GS1 szabványbevezetést segítő, részletes szakmai anyagok folyamatosan bővített gyűjteménye. Nem utolsó sorban szintén a MyGS1-en tettük lehetővé, hogy az évente két alkalommal megjelentetett GS1 világa magazinunk összes korábbi számába belelapozzanak, tájékozódva a legfrissebb szabványalkalmazási gyakorlatokról, nemzetközi hírekről, Partnereinket is érintő eseményekről.

Fentiekkel elértük, hogy a MyGS1 oldal egykapus rendszerként lehetővé teszi minden Partnerünk számára, hogy a belépést követően bármely szolgáltatásunkra ezen a felületen jelezze érdeklődését, jelentkezését, megrendelését és itt tájékozódjon a GS1 szabványrendszer újdonságairól, valamint a bevezetést segítő útmutatásokról, szakmai tanácsokról. A MyGS1 oldalakkal az a célunk, hogy Partnereink kényelmesen, mindent egy felületről tudjanak intézni, többek között a különböző azonosítókulcsok képzését biztosító Ellenőrzőszám számítás funkció is itt található.

Ha kérdése vagy észrevétele van, kérjük, hogy hívja Ügyfélszolgálatunkat (T/f: 06-1/412-39-40) vagy írjon nekünk az info@gs1hu.org e-mail címre!


Rendben További információk