Magyar kórház először mutatja be sikereit a Globális Egészségügyi konferencián!

A 37. Global GS1 Healthcare Conference keretein belül először hallható magyar kórház sikeres GS1 szabványbevezetése. Hallgassa meg az egri Markhot Ferenc Kórház előadását a párizsi konferencián!

A nemzetközi konferencia keretében az egészségügyi szektor és a kormányzati szervezetek vezetői mutatják be a GS1 szabványok a betegbiztonságot, az ellátási lánc biztonságát és hatékonyságát javító globális erőfeszítéseinek világszintű előrelépéseit.

Időpont: 2022. november 15-17.

Helyszín: Pullman Paris Centre-Bercy, Párizs, Franciaország


 Kórházi és hatósági szereplőknek a részvétel INGYENES!

Lehetőség van a személyes, illetve online részvételre is!

Regisztráció: https://www.gs1.org/events/2022/paris


A háromnapos konferencián gyakorlati előadásokat hallhat a kórházi szabványbevezetésekről és arról, hogy a globális GS1 szabványok milyen konkrét előnyöket jelentenek a szolgáltatóknak és a pácienseknek a kórházi környezetben. Megtudhatja, hogy a termékek nyomon követésével a teljes ellátási lánc mentén hogyan szűrhetők ki a hamis gyógyszerek, hogyan növelhető a páciensek biztonsága és mindemellett hogyan segíthet a nyomon követés a jogszabályi előírásoknak történő megfelelésben. Az előadások hírt adnak az UDI bevezetés legaktuálisabb állásáról világszerte, mint ahogyan más kezdeményezésekről is az orvostechnikai eszközök nyomon követése terén.

A Globális GS1 Egészségügyi konferencián először hallható magyar kórház sikeres GS1 szabványbevezetése. A konferencia záró plenárisán Dr. Gyetvai Róbert az egri Markhot Ferenc Kórháztól számol be arról, hogy a megfelelő együttműködéssel milyen eredmények érhetők el!

Továbbá Dr. Süle Andrást is köszönthetjük az előadók körében, aki a Kórházi Gyógyszerészek Európai Szervezetének elnökeként a konferencia első napján beszél a betegellátás helyén (PoC) történő vonalkód leolvasás fontosságáról!

A programról röviden

A konferencia interaktív, a prezentációk széles skáláját vonultatja fel plenáris ülések és kisebb szekcióülések keretében. Az elhangzó információk relevánsak és naprakészek, innovatív megoldásokat mutatnak be és bővítik a résztvevők rálátását a szektorra és folyamataira.
 A nap közben zajló prezentációkat esti networking vacsora egészíti ki, ahol a résztvevők kötetlenebb formában ismerkedhetnek meg egymással.


 A konferencia kiemelten hasznos a gyártók, nagykereskedők, betegellátó intézmények és szakmai szervezetek képviselői számára. A hatósági résztvevőknek lehetőségük nyílik más országok hatósági szereplőivel együtt részt venni egy zártkörű kerekasztal beszélgetésen.

Program: https://www.gs1.org/events/2022/paris

Segítségért és további információért keresse bizalommal Suppán Anna egészségügyi szakértőt a GS1 Magyarországtól (suppan@gs1hu.org)!


Cimkék:


Rendben További információk