Esettanulmányok magyarul – tanuljon mások sikeréből!

A GS1 globális közössége régóta készíti és gyűjti azokat a gyakorlati példákat, melyek a GS1 szabványokat alkalmazó szektorok képviselőinek valós példáit és elért sikereit mutatják be röviden, néhány oldalban összefoglalva. Weboldalunkon a nemrégen létrehozott Esettanulmányok platformon magyarul is olvashatja ezeket a sikertörténeteket.

Napjainkban tulajdonképpen megszámlálhatatlanul sok lehetőségünk nyílik egy-egy adott témakörről szóló anyagok eléréséhez, olvasásához. A GS1 nemzetközi szervezet felismerte ezt az igényt a felhasználók részéről és létrehozott egy központi esettanulmány-gyűjteményt, ahol a GS1 szakértőinek támogatásával és a GS1 szabványok bevezetésével megvalósult projekteket mutatják be a világ minden tájáról.

A GS1 Magyarország is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, és a saját oldalán magyar nyelvű esettanulmányokat tesz közzé, folyamatosan bővítve a kínálatot, több szektor képviselőinek sikeres szabványbevezetési projektjeit ismertetve.

Ha a felhasználót csak egy konkrét témakör, régió vagy GS1 szabványokon alapuló megoldás érdekli, a honlapon elhelyezett szűrők segítségével könnyen elnavigálhat a számára leginkább releváns esetek elérési útjához.

Az esettanulmányok olvasásához regisztráció szükséges, melyet követően széles időkorlát áll rendelkezésre akár több esettanulmány letöltéséhez is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, látogasson el a weboldalunkra:
https://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/esettanulmanyok

Egy példa a sikeres gyakorlatokból:

Az Alimentaria San Francisco egy argentin székhelyű pék-, cukrász- és cukrászipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó KKV.

A kiskereskedelmi kereslet hatékony kielégítését és a biztonságos termékek biztosítását tűzték ki célul, valamint a vevőknek és a fogyasztóknak biztosított átláthatóság javítását.

Közösen a GS1 helyi szervezetével, a GS1 Argentínával azon dolgoztak, hogy automatizálják nyomonkövetési rendszerüket. Napjainkban már olyan rendszerük van, amely lehetővé teszi az automatikus adatrögzítést, kiváló adatminőséggel, az ügyfeleik információs rendszerébe való integrálódást, az első disztribútorig tartó nyomon követést, és biztonságosabb termékvisszahívási eljárást arra az esetre, ha szükség lenne rá.

Olvasson további érdekes és hasznos eseteket Esettanulmány platformunkon!

Tovább az Esttanulmányokhoz

Cimkék:


Rendben További információk