30. MLBKT Kongresszus – előad a GS1 Magyarország szakértője is!

Már elérhető a 30. MLBKT Kongresszus (2022. október 19-21., Siófok) programja! A 3 napos rendezvény előadásainak és remek előadóinak listája már elérhető a https://kongresszus.logisztika.hu/ weboldalon. Krázli Zoltán, a GS1 Magyarország szektormenedzsment igazgatója október 20-án 9:00 órától beszél a karbonmentes logisztika lehetőségeiről és a Magyar Lean & Green Programról.

Ismét a legnevesebb szakértők, szakemberek osztják meg tudásukat az MLBKT éves Kongresszusán, hogy a résztvevők első kézből értesüljenek a legaktuálisabb információkról, újdonságokról.

LETÖLTÖM A TELJES PROGRAMOT

Ajánljuk partnereink figyelmébe a plenáris előadások témáit:

  • Krízisből versenyelőny - Ifj. Chikán Attila, elnök, BCSDH, vezérigazgató, ALTEO Nyrt
  • Háború, logisztika, védelemgazdaság - dr. Szenes Zoltán, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára
  • Magyarország gazdasági kilátásairól dr. Oszkó Péter, az OXO Holdings igazgatóságának elnöke
  • Az energiapiac kihívásairól és viszontagságairól - Holoda Attila, ügyvezető, Aurora

Krázli Zoltán, a GS1 Magyarország szektormenedzsment igazgatója október 20-án 9:00 órától beszél a karbonmentes logisztika lehetőségeiről és a Magyar Lean & Green Programról.


REGISZTRÁLOK/JEGYVÁSÁRLÁS

További hasznos, kihagyhatatlan témák:

Október 19. – szerda

A kongresszus első délelőttjén plenáris előadásokkal kezdjük a programot, majd a délutáni párhuzamos szekciókban a fenntarthatóság, az elektromobilitás, a multimodalitás, az automatizáció és digitalizáció, valamint a lean szervezeti kultúra kérdéseit járjuk körül.

MEGNÉZEM A SZERDAI PROGRAMOT

Október 20. – csütörtök

A második napon foglalkozunk a technológiaváltás, az Ipar 4.0 kérdésével, a partnerkapcsolatok jelentőségével, beszélünk Magyarország gazdasági kilátásairól, az energiapiac viszontagságairól, megismerhetünk rengeteg innovatív megoldást közelebbről, és külön szekcióban kap helyet a beszerzés és gyógyszeripar területe, számos szakmaspecifikus témával.

MEGNÉZEM A CSÜTÖRTÖKI PROGRAMOT

Október 21. – péntek

Kongresszusunk záró napján a szervezeti kultúra, a munkavállalók, vezetők és kihívásaik kerülnek fókuszba. Megtudjuk, mit takar és mire képes a „FLOW”, mit jelent valójában a fenntartható vezetés elméletben és a gyakorlatban, és hogyan vezethetjük tovább a fejlődés útján cégünket, motiválhatjuk munkatársainkat a mostanihoz hasonló, nehéz helyzetekben.

MEGNÉZEM A PÉNTEKI PROGRAMOT

REGISZTRÁLOK/JEGYVÁSÁRLÁS

Találkozunk október 19-21-e között Siófokon, az év supply chain eseményén!