PLOG Consulting Bt.

Elérhetővé tesszük a logisztikai fejlődést 

a hazai kis- és középvállalkozások számára.


Motivációnk a szervezeteken belül és kívül zajló logisztikai folyamatok egyszerűsítésére való törekvés, az ehhez szükséges know-how és eszköztár biztosítása, hogy segítségünkkel a vállalatok a kulcstevékenységeikre fókuszálhassanak.

Átlátható, követhető és tervezhető módon dolgozunk, Partnereink igényeit szem előtt tartva.

Ellátási lánc menedzsment

Releváns szempontrendszer alapján kiértékeljük a jelenlegi ellátási láncában alkalmazott megoldásait, majd szükség esetén javaslatot teszünk a fejlesztési lehetőségekre.
Felmérjük a beszállítói oldalt, elemezzük a gyakorlatokat és a Partnerei bevonásával közös célokat határozunk meg a mindenki számára előnyös eredmények érdekében.
S&OP folyamatok tervezésével, kialakításával és felülvizsgálatával foglalkozunk, az Ön cégére fókuszálva.

Raktározás

A létesítményben zajló logisztikai folyamatok figyelembevételével megtervezzük a raktárát és a benne zajló anyag-, valamint információáramlást.
Meglévő folyamatait felülvizsgáljuk, elemezzük és javaslatot teszünk a hatékonyság, eredményesség növelésére.
Korszerű, bevállt és fenntartható készletmodelleket építünk fel az Ön vállalata számára, amelyek segítségével optimális készletszint érthető el, minimális kockázat mellett.

Ipari folyamatfejlesztés

Adatelemzés és adatvizualizáció segítségével elérhetővé tesszük az Ön számára azokat az információkat, amelyek segítségével időben észlelhetik és így elkerülhetik az esetleges problémákat. Javíthatják a folyamatok hatékonyságát és a logisztikai teljesítményt.
Modellezzük és szimuláljuk folyamatait, ezáltal láthatóvá tesszük az összefüggéseket, és az eredmények ismeretében támogatjuk a fejlesztési döntéseket.
Lépést tartunk a technológia fejlődésével, a legkorszerűbb digitalizációs és automatizációs megoldásokat nyújtjuk az Ön vállalata számára.

Automatikus azonosítás

Igény esetén átvállaljuk az azonosításhoz tartozó operatív tevékenységeit, a vonalkódokkal kapcsolatos mindenfajta teendőt beleértve.
Probléma felmerülése esetén, illetve annak megelőzése érdekében tanácsot adunk a kiskereskedelemben használt vonalkódjaival kapcsolatban. Felülvizsgáljuk az Ön vállalatánál használt vonalkódokat és címkéket, valamint fejlesztési javaslattal állunk elő.
Szaktanácsadást, igény esetén cégre szabott képzést nyújtunk az automatikus azonosítással és adatgyűjtéssel, vonalkódokkal, valamint 2D kódokkal kapcsolatban.

Kapcsolat

PLOG Consulting Bt.

Telefon: +36 30 319 9960
E.mail: plog@plog.hu

Csordás Bence

Ügyvezető

csordas@plog.hu