Résztvevőink mondták a GS1 nyomonkövetési szakértőképzésről

Magyarországon egyedülálló EOQ MNB akkreditált képzésünket idén ősszel másodszor is elindítjuk (11.03.), amelynek sikeres elvégzésével versenyképes ismeretekkel rendelkező GS1 nyomonkövetési szakértővé válhatnak a résztvevők. A legutóbbi képzésünket sikeresen elvégzett friss nyomonkövetési szakértőinket kértük fel, hogy meséljenek ők a képzés során szerzett tapasztalataikról.

HUNGAST Csoport – Páger Zsolt, üzletfejlesztési igazgató

A Hungast csoport alapvető filozófiájának része szakmai tudásunk fejlesztése, naprakészen tartása. A GS1 nyomonkövetési szakértőképzés már első meghirdetésekor felkeltette érdeklődésünket. Az élelmiszeripar egyik alaptézise, hogy az élelmiszerek nyomonkövetését a teljes lánc során biztosítani szükséges. Tekintve, hogy ilyen specifikus képzéssel ezidáig nem találkoztunk, az elsők közt jelentkeztünk.

Én személy szerint a képzésen való részvétellel az élelmiszeripari, minőségügyi tudásomat szerettem volna elmélyíteni, amely célt a képzés során sikerült is elérnem.A képzésről elmondható, hogy átgondolt, kidolgozott, rendszerszemléletű. Kiemelt pozitívumként megemlíteném, hogy az elméleti tartalmat minden modulban gyakorlati leképezés követte, továbbá az előadásokat színesítették a külső szakértők által bemutatott iparági gyakorlatok. A tananyag elsajátításában segítség volt, hogy minden képzési nap visszacsatolással kezdődött, a már korábban átadott tudást felelevenítve.

A képzés során olyan, az élelmiszerlánc minden folyamatára megoldást kínáló módszert (és egyben megközelítési módot) sikerült megismernem, melyet mind saját szervezetünkön belül, mind pedig beszállító partnereinknél kamatoztatni tudunk.

A GS1 Magyarország képzését minden olyan élelmiszerlánc szereplő számára ajánlom, akik egy átlátható, következetes módszert szeretnének alkalmazni a nyomonkövetési elvárások teljesítésére. Szervezeten belül pedig azon munkatársak, vezetők számára, akik a nyomonkövetésben felelősségi és hatáskörrel bírnak.

Magyarvíz Ásványvíz Kft. – Rupcsó Magdolna, minőségbiztosítási mérnök, IFS megbízott

A GS1 nyomonkövetési szakértőképzés nagyon érthető és lényegre törő volt, magas szintű tudásátadást tapasztaltam, valamint segítőkész, szakmailag kiválóan képzett előadókkal találkozhattam. Nem elhanyagolható, hogy a hangulat is nagyon jó volt, nekem tetszett, hogy viszonylag kis létszámú a képzési csoport.

A munkámhoz hasznosnak találtam az elsajátított ismereteket, hiszen az auditok egyik sarkalatos pontja a vállalkozás belső- és a napi nyomon követés sikeres megléte, valamint egy éles termékvisszahívás esetén is időspórolás szempontjából erősen ajánlatos minden adat megléte.

Véleményem szerintem bármelyik iparági területen hasznosak lehetnek az itt kapott, profi szakmai ismeretek.

A nemzetközi tapasztalatokra és valós működő gyakorlati megoldásokra épülő szaktudással - melyet a GS1 Magyarország EOQ MNB minősítéssel elismert, nyomonkövetési szakértőképzésén sajátíthatnak el a résztvevők -, akár saját vállalkozásukat, akár más cégeket is támogathatnak a nyomonkövetési rendszereik hatékony kialakításában.

Válassza ki az Önnek megfelelőbb kezdési dátumot és jelentkezzen már ma!

Bővebb információ és jelentkezés: https://gs1hu.org/nyomonkovetes-szakerto-kepzes