A nyomon követés elkerülhetetlen – váljon a szakértőjévé már idén ősszel!

GS1 nyomonkövetési szakértőként versenyképes és értékes, nemzetközi innovációkon alapuló szaktudást sajátíthat el, megszerezve azokat a széles körű ismereteket, mellyel a különböző vállalkozásoknál a helyes nyomonkövetési gyakorlat megtervezését, a hatékonyabb folyamatok kialakítását és megszervezését koordinálhatja. Képzésünk EOQ MNB akkreditációval* is rendelkezik.

* Az EOQ Magyar Nemzeti Bizottsága által minősített képzés


Napjainkban egyre több vásárló válik tudatos fogyasztóvá, aki már nem csak a megvásárolt élelmiszer összetevőire kíváncsi, hanem egyre inkább arra is, hogy az annak alapjául szolgáló állatok, növények, milyen körülmények között kerültek tenyésztésre és termesztésre.

A bizalom kiépítése valójában az első kapavágásnál kezdődik.

Számos kutatás támasztja alá, hogy vásárlók sokkal nagyobb eséllyel döntenek egy olyan termék megvásárlása mellett, melyről a termesztési-tenyésztési és a feldolgozási szakaszról is szerezhetnek információkat, szemben egy másik termékkel, amellyel kapcsolatban ezek az adatok nem elérhetőek a számukra. Előbbit a könnyen hozzáférhető, széles körű tájékoztatás következtében ugyanis sokkal megbízhatóbbnak ítélik meg.

Ön természetesen tudja, hogy minőségi terméket árul, de hogyan bizonyítja ezt be a leendő üzleti partnereinek és a vásárlóinak? Ennek egyetlen hiteles módja van világszerte: a nyomon követés.

Magyarországon egyedülálló képzés indul, amelynek sikeres elvégzésével elismert nyomonkövetési szakértővé válhat.


Bővebb információ a képzésről

Napjainkban még tartja magát az a rossz gyakorlat, hogy a cégek feleslegesen magas költségigényű, egyedi rendszereket fejlesztenek a nyomonkövetési előírásoknak történő megfelelés érdekében, melynek a legnagyobb vesztesei éppen ők maguk lesznek a jövőben.

Az emberi életet akár halálos veszéllyel is fenyegető, a termesztés, tenyésztés vagy a gyártás során az élelmiszerekbe kerülő rossz minőségű vagy szennyezett alapanyagok egyaránt követelhetnek emberéleteket és egyúttal jelenthetik egy addig sikeres vállalkozás vesztét. Nem véletlen, hogy az Európai Unió egyre szigorúbb jogszabályokkal teszi egyértelművé, hogy a termékek nyomon követése az ellátási lánc legelejétől – a farmoktól, gyártás helyétől – a fogyasztó asztaláig kell, hogy terjedjen.

GS1 nyomonkövetési szakértőként versenyképes és értékes, nemzetközi innovációkon alapuló szaktudást sajátíthat el, megszerezve azokat a széles körű ismereteket, mellyel a különböző vállalkozásoknál a helyes nyomonkövetési gyakorlat megtervezését, kialakítását és bevezetését koordinálhatja.

Számos sikeres fejlesztés eredménye támasztja alá, hogy ha a cégen belüli rendszerek a nyílt ellátás lánc legelterjedtebb kereskedelmi szabványrendszerére, a GS1 szabványokra épülnek, akkor nem csak sokkal egyszerűbben és költséghatékonyabban vezethetők be egy vállalkozáson belül, de lehetővé teszik az üzleti partnerek között is a gyors és harmonizált kommunikációt.

Mindez hozzájárulhat, hogy kritikus esetben az egész ellátási lánc rövid időn belül, célzottan és minimális bevételi veszteségekkel reagáljon, megvédve a fogyasztók egészségét és az érintett cég jó hírét és jövőjét egyaránt.

Képezze magát, vagy munkatársát nyomonkövetési szakértővé és segítse saját vállalkozása vagy akár több vállalkozás nyomonkövetési rendszerének megtervezését és fejlesztését!


Megszerzett friss szakmai tudásával:

  • a szabványok alkalmazásával támogatni tudja a hatékony és költségoptimalizált nyomon követést;
  • segítheti a láthatóságot és átláthatóságot biztosító megoldások bevezetését;
  • hozzájárulhat a jogszabályi és üzleti elvárásoknak való megfeleléshez;
  • képes célzott, gyors és hatékony visszahívás megtervezésére és megvalósítására;
  • meg tudja tervezni a szervezet nyomonkövetési rendszerét, amelynek alkalmazásba vételét is képes megvalósítani;
  • fel tudja mérni a szervezet nyomonkövetési képességét, és rá tud mutatni a fejlesztendő területekre.


A következő képzés kezdete: 2020. szeptember 02.


A képzésre várjuk:

  • azokat a szakembereket, akik rendelkeznek az ellátási lánc folyamataihoz kapcsolódó tapasztalattal, ismerik saját vállalkozásuk vagy az őket foglalkoztató vállalkozás logisztikai feladatait;
  • minőségbiztosítási munkatársakat és vezetőket;
  • logisztikai munkatársakat és vezetőket;
  • agrár- és élelmiszeripari vállalkozókat.


A képzésre maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk el, így jelentkezzen még ma!

Bővebb információ a képzésről és jelentkezés: https://www.gs1hu.org/nyomonkovetes-szakerto-kepzes