Megnyílt a Masterprint Kft. virtuális kiállítása!

Szolgáltató partnerünk, a Masterprint évek óta tervezte, hogy egy rendhagyó virtuális túra keretében bemutatja azokat a berendezéseiket, amelyekre a legbüszkébbek lehetnek. A technikai lehetőségeknek köszönhetően egy ilyen bejárás ma már közel olyan élmény és ugyanannyi információval tud szolgálni, mintha valaki ténylegesen meglátogatná a Masterprint iváncsai központját, részt venne valamelyik szakmai nyílt napjukon. Nézzen körül a virtuális kiállításon!

Belépek a virtuális kiállításra!

A kiállításon bemutatott gépek mind a jelöléstechnika jövőjét képviselik, főszerepben a termék nyomon követéssel.
 
A traceability a Masterprintnél nem a hagyományos értelemben vett Track& Trace-t jelenti – nem szállítmányok, hanem egyes árucikkek nyomon követését. Gyógyszeripar, vegyipar, divat, élelmiszeripar – és lényegében valamennyi gyártó iparág egyre több képviselője vezeti be ezt a különleges, rendkívüli biztonságot és átláthatóságot nyújtó rendszert.


Minőség, eredetiség, biztonság – hogy a legfontosabb érveket említsük, amik az egyedi termékazonosítás mellett szólnak.
 
Ez a valóságban annyit jelent, hogy a termékek, sőt, már a termékekhez felhasznált alapanyagok is digitálisan ellenőrzött körülmények között, emberi beavatkozás nélkül generált egyedi azonosítót kapnak. Így minden egyes árucikk mozgását lépésről-lépésre nyomon követhetjük – kiszűrhetővé, visszakereshetővé válnak a hibás és a hamis áruk, így a fogyasztókhoz csak kifogástalan minőségű és eredeti termékek kerülhetnek. Vészhelyzet esetén pedig pillanatok alatt visszakereshetők és visszahívhatók a hibás áruk, elkerülve komoly következményekkel járó megbetegedéseket, baleseteket.
 
A szerializációval nem csak a fogyasztók, hanem a vállalkozások is nyernek: a termékazonosításnak köszönhetően könnyebb megfelelni az egyre szigorodó biztonsági követelményeknek, megvédeni egy márka presztízsét, és nem mellesleg a vállalati folyamatok is átláthatóbbá válnak.

Ennek jegyében a virtuális kiállításon többek között megtekinthető: 

  • A kifejezetten a gyógyszeripari gyártó, forgalmazó és logisztikai vállalatok számára fejlesztett feliratozó, ellenőrző és validáló rendszerüket, a MASTERPRINT PharmaJet DMP6-ot és a szintén saját fejlesztésű Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident Aero-t.
  • Agrochemical traceabilty területen testreszabott gépsorral várják az érdeklődőket, ami zsákot adagol, feliratoz, címkéz és összerendez.
  • Megismerkedhetnek a Masterprint PharmaJet Top View nevű, félautomata aggregáló állomással is.

Látogasson el a Masterprint Virtuális Kiállítás 1.0-ba és keresse Szolgáltató partnerünket bizalommal!

https://masterprint.eu/masterprint-virtualis-kiallitas/