Hogyan növelhető a betegbiztonság? A Tokiói Egyetemi Kórház bemutatója

A soron következő, bárki számára elérhető nemzetközi GS1 egészségügyi webinar a betegbiztonság javítását és a működési hatékonyság növelését helyezi a középpontba a Tokiói Egyetemi Kórház tapasztalatain keresztül, a kiskereskedelmi POS rendszerekre hivatkozva. Ezek a rendszeres online előadások külföldi esetpéldákat dolgoznak fel, melyek tapasztalataiból remélhetőleg az egészségügyi szektor szereplői világszerte profitálhatnak.

A webinar során Dr. Makoto Sawada, a Tokiói Egyetemi Kórház Aneszteziológiai Osztályának kutató munkatársa bemutatja, hogy a kórház által bevezetett gyakorlat hogyan járul hozzá a betegbiztonság növeléséhez.

A webinar programja:

  • Biztonsági igazolások és visszahívások kezelése GS1 vonalkódokkal
  • GS1 vonalkódok felhasználása a kórházmenedzsment javításához
  • A GS1 vonalkódok központi szerepe a gyógyszerek, szakmai anyagok és orvostechnikai eszközök elektronikus nyilvántartásában

Időpont: 2020. január 16., csütörtök 13:00-14:00

Kinek ajánljuk:

A webinar szól minden, az egészségügyi ellátási láncban érintett szereplőnek, aki többet szeretne megtudni arról, milyen előnyökkel jár a GS1 vonalkódok helyes alkalmazása a betegbiztonság növelése érdekében és ehhez milyen lépések szükségesek.

A webinar ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az alábbi linken lehet regisztrálni:

https://register.gotowebinar.com/register/6263515721781712141