Globális COVID-19 ellátási lánc – csatlakozzon az ingyenes beszélgetéshez 2021. január 28-án!

A 2020-as év rávilágított arra, hogy az egészségügyben a bizalom és az átláthatóság elengedhetetlen a betegbiztonság szempontjából. A COVID-19 elleni vakcinák globális terjesztéséhez megbízható ellátási láncra van szükség a biztonságos elosztás, a nyomon követhetőség globális szabványok használatával biztosítható.

Mindezt alátámasztja a Deloitte által nemrég publikált white paper, amely felhívja a figyelmet az egészségügyi szektoron belüli együttműködés fontosságára, a globális szabványok elfogadására, továbbá a COVID-19 vakcinák optimalizált szállítására.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Excetutive Dialogue 2021 ingyenes online beszélgetést, amelynek keretein belül csatlakozhat az egészségügyi szektor vezetőihez és szakértőihez, illetve az egészségügyi értéklánc legfontosabb szervezeteihez. 

Az Excetutive Dialogue pontos időpontja: 2021. január 28. 13:00-16:00

Regisztráljon most és csatlakozzon az ingyenes, inspiráló online eseményhez IDE kattintva!

Az ismeretbővítés mellett naprakész információkat hallhat a globális COVID-19 ellátási lánc megbízhatóságának biztosításával kapcsolatban. Az online párbeszéd fókuszában a vakcinák hatékony terjesztése és globális adminisztrációja áll.

Javasoljuk, hogy a megszerzett friss információkat, valamint a Deloitte által publikált kiadványt ossza meg szervezetén belül, továbbá tegye elérhetővé partnerei, és az egyéb érdekelt felek számára.