Azonosítás és adat – az üzleti folyamatok új kőolaja

Ezt a címet viseli a GS1 Magyarország és a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) közös kétnapos képzése (2020. július 24-25.), amelynek keretében a résztvevők teljes körképet kaphatnak az adatok szerepéről, keletkezéséről, automatizált gyűjtéséről és elemzésének fontosságáról az üzleti életben.

A 21. században a digitalizáció olyan szintre lépett, ahol a versenyképességet a minőségi termékek és szolgáltatások mellett a magas színvonalú, pontos és hiteles adatok megfelelő gyűjtésével, nyilvántartásával elemzésével és kommunikációjával lehet csak fenntartani. Az a vállalkozás, amelyik nincsen tisztában a fogyasztói igényeivel, nem elemzi folyamatainak hatékonyságát az elérhető adatok segítségével, egyre jobban lemaradhat az élvonalból.

A GS1 és felkért szakértői a kétnapos képzés keretében teljes betekintést engednek az üzleti adatok világába, melyeknek a szabványosítás is fontos részét képezi. A résztvevők megtudhatják, hogyan kell létrehozni a szabványos adatokat, melyek a nemzetközi ellátási láncban a világon bárhol értelmezhetővé válnak, hogyan lehetséges ezek hibamentes és automatizált gyűjtése, hogyan kapcsolhatók össze az adatok a legmodernebb AI, IoT és blockchain megoldásokkal és mindezzel hogyan érhető el a költség- és folyamatoptimalizálás magasabb szintje a vállalkozásokban.

A képzés részletes tematikája elérhető ITT.


A kétnapos képzés helyszíne: Budapest (a jelentkezők számára később kerül megadásra)

A részvételi díj: 190.000,- Ft + ÁFA

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ JÚLIUS 6-IG: 150.000,- Ft + ÁFA


Bővebb információ és jelentkezés:

MLE Központi Irodája

Tel.: +36 (1) 484-6407, +36 (1) 484-6414, +36 (20) 479-4443

E-mail: a.pacsai@mle.hu; mle@mle.hu