A nyomon követés elkerülhetetlen – váljon a szakértőjévé!

GS1 nyomonkövetési szakértőként versenyképes és értékes, nemzetközi innovációkon alapuló szaktudást sajátíthat el, megszerezve azokat a széles körű ismereteket, mellyel a különböző vállalkozásoknál a helyes nyomonkövetési gyakorlat megtervezését, kialakítását és bevezetését koordinálhatja.

Napjainkban még tartja magát az a rossz gyakorlat, hogy a cégek feleslegesen magas költségigényű, egyedi rendszereket fejlesztenek a nyomonkövetési előírásoknak történő megfelelés érdekében, melynek a legnagyobb vesztesei éppen ők maguk lesznek a jövőben. 

Számos sikeres fejlesztés támasztja alá, hogy ha ezek a cégen belüli rendszerek a nyílt ellátás lánc legelterjedtebb kereskedelmi szabványrendszerére, a GS1 szabványokra épülnek, akkor nem csak sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban vezethetők be egy vállalkozáson belül, de lehetővé teszik az üzleti partnerek között is a gyors és harmonizált kommunikációt.

Mindez hozzájárulhat, hogy kritikus esetben az egész ellátási lánc rövid időn belül, célzottan és minimális bevételi veszteségekkel reagáljon, megvédve a fogyasztók egészségét és az érintett cég jövőjét egyaránt.

Az emberi életet akár halálos veszéllyel is fenyegető, legtöbbször a gyártás során az élelmiszerekbe kerülő rossz minőségű vagy szennyezett alapanyagok egyaránt követelhetnek emberéleteket és egyúttal jelenthetik egy addig sikeres vállalkozás vesztét. Nem véletlen, hogy az Európai Unió egyre szigorúbb jogszabályokkal teszi egyértelművé, hogy a termékek nyomon követése az ellátási lánc legelejétől – a farmoktól, gyártás helyétől – a fogyasztó asztaláig kell, hogy terjedjen.

Képezze magát, vagy munkatársát nyomonkövetési szakértővé és segítse saját vállalkozása vagy akár több vállalkozás nyomonkövetési rendszerének megtervezését és fejlesztését!

Jelentkezés a képzésre

Magyarországon egyedülálló képzés indul, amelynek sikeres elvégzésével elismert nyomonkövetési szakértővé válhat!

Megszerzett friss szakmai tudásával:

  • a szabványok alkalmazásával támogatni tudja a hatékony és költségoptimalizált nyomon követést;
  • segítheti a láthatóságot és átláthatóságot biztosító megoldások bevezetését;
  • hozzájárulhat a jogszabályi és üzleti elvárásoknak való megfeleléshez;
  • képes célzott, gyors és hatékony visszahívás megtervezésére és megvalósítására;
  • meg tudja tervezni a szervezet nyomonkövetési rendszerét, amelynek alkalmazásba vételét is képes megvalósítani;
  • fel tudja mérni a szervezet nyomonkövetési képességét, és rá tud mutatni a fejlesztendő területekre.


Az első képzés kezdete: 2019. január 30.

A képzésre várjuk:

  • azokat a szakembereket, akik rendelkeznek az ellátási lánc folyamataihoz kapcsolódó tapasztalattal, ismerik saját vállalkozásuk vagy az őket foglalkoztató vállalkozás logisztikai feladatait;
  • minőségbiztosítási munkatársakat és vezetőket;
  • logisztikai munkatársakat és vezetőket;
  • agrár- és élelmiszeripari vállalkozókat.

A képzésre maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk el, így jelentkezzen még ma!

A képzés díja: 195.000,- Ft + ÁFA

Tudjon meg többet a képzésről, és jelezze felénk érdeklődését!

Bővebb információ