Easylot Kft.

Az italpiac digitális evolúciójának élvonalában. 

Piacvezető megoldásainkkal az Easylot neve szinonimájává vált a jogszerűségnek, minőségnek és az innovációnak az italpiacon. 

Az Easylot egyedülálló platformot kínál az italbeszerzés és értékesítés optimalizálására, az egyszerűsített digitális nyomon követéshez és egyéb innovatív eszközökhöz, amelyekkel a vállalatok meghaladják az ellátási láncban felmerülő kihívásokat.

Az Easylotot tapasztalt jövedéki szakember, ital-kereskedelmi közgazdász és IT guruk alapították, akik értik és ismerik az italpiac dinamikáját és kihívásait. Innovatív megoldásaink révén az ügyfelek az ital-piaci kínálat legelőnyösebb ajánlatait választhatják ki néhány másodperc alatt, és hamarosan digitális nyomon követést is igénybe vehetnek, amely egyszerűsíti a teljes beszerzési és értékesítési láncot.

Szolgáltatásaink között találhatóak:

• Értékesítés – a 0-24 órában elérhető saleses
• Beszerzési modul - Gyors és pontos ajánlat generálás, pár pillanat alatt több milliárd kombinációból
• Digitális nyomon követési funkció – logisztika, minőségbiztosítás, hatósági kiszolgálás, marketing
• És sok minden más

Az Easylot technológiai alapja olyan rendszert biztosít, amely könnyedén integrálódik a vállalati infrastruktúrába. Testreszabható és kibővíthető, hogy a vállalatok egyedi igényeihez igazodjon.


Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

Piacvezető megoldásainkkal az Easylot neve szinonimájává vált a jogszerűségnek, minőségnek és az innovációnak az italpiacon. Büszkék vagyunk arra, hogy fejlesztéseinkkel és szolgáltatásainkkal a piaci szereplők hatékonyabbá, átláthatóbbá és jogszabályi előírásoknak megfelelőbbé válhatnak.

A piac új sztenderdjének tervezve a GS1 segítségével.

Kapcsolat

Easylot Kft.