Meghívó az 1 éves NÉNYP januári évindító plenáris ülésére

A szakmai fórum keretében a hazai Platform 1 éves munkáját összefoglaló beszámolókon kívül érdekes előadásokat halhatnak a résztvevők a Nielsen fogyasztói elvárások témakörében készült legfrissebb felméréseiről, valamint bemutatásra kerül egy működő, az írországi GS1 tagszervezet és az ottani hatóságok együttműködésében megvalósult frissáru nyomonkövetési rendszer is.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A regisztrációhoz kattintson ide!


Milyen céllal jött létre a NÉNYP?

2015 októberében együttműködési megállapodás született a Földművelésügyi Minisztérium és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. között a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform létrehozásáról melynek célja, hogy a szektor szereplőivel történő folyamatos egyeztetéssel, a jogszabályi környezet széles körű feltárásával és megismertetésével, a legjobb gyakorlatok bemutatásával, folyamatos és kiterjedt kommunikációval, a szükséges kapcsolatrendszer kiépítésével és lobbi-tevékenységgel segítse a vállalkozásokat a kötelezettségek azonosításában, a megfeleléshez szükséges eszközök meghatározásában és alkalmazásba vételében.

A NÉNYP idén januárban megtartott nyitókonferenciáján 150 meghívott vett részt a hazai élelmiszeripari vállalkozások, az érintett hatóságok szakmai szervezetek és szolgáltatók képviseletében. Az ekkor megalakult 5 munkacsoport résztvevői szakmailag aktív és eredményes évet zártak.

A hivatalos meghívó a januári plenáris ülésre letölthető itt

A Platformhoz és az annak keretében működő munkacsoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni a www.nenyp.hu oldalon.Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk