Azonosítás és vonalkód

GS1 Logger App

A GS1 Logger alkalmazást a GS1 Magyarország fejlesztette a GS1 Közösség és a GS1 Partnerek számára, hogy egy rugalmasan használható eszközt biztosítson a GS1 Azonosító Kulcsok érvényességének és a vonalkódok szabványosságának ellenőrzéséhez.

Mire jó a GS1 Logger?

Az Android, iOS és Windows Phone platformokon elérhető GS1 Logger mobil alkalmazás és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra megoldást nyújt a GS1 Azonosító Kulcsok érvényességének ellenőrzésére (a GS1 GEPIR hálózaton keresztül), valamint adathordozó és adattartalom szabványosságának vizsgálatára, minősítésére a GS1 General Specifications elvek mentén a GS1Lib megoldás segítségével.

Az érvényesség és szabványosság azonnali ellenőrzésén túl a vonalkód szkenneléssel létrehozott rekordok eltárolásra kerülnek a Logger szerveren (a szkennelt adatokon túl különböző adatforrásokból további információkat is lekérdez és tárol a szerver).

A mentett rekordok bármikor visszakereshetők nem csak a mobil applikációban, hanem az alkalmazás webes felületén keresztül is. Ezen az oldalon minden felhasználó jogosultságaitól függően a saját, vagy szervezetének leolvasásait tekintheti meg időrendi sorrendben. Szűréseket végezhet az előzmények listában, statisztikai kimutatásokat kérdezhet le adott időszakra, helyre vonatkozóan, és tömeges vonalkód ellenőrzéseket végezhet (Batch Query funkció).

A GS1 Tagszervezetek munkatársai mellett 2015. júliusától, az ún. GS1 Logger Premium keretrendszer bevezetésétől kezdve a GS1 Tagszervezetek Partnerei, azaz minden GS1 Felhasználó tud az Logger rendszerbe regisztrálni és használatba veheti az alkalmazást, illetve a kapcsolódó webes felületet.

Általános kérdésekkel, vagy további információkért kérjük, keresse bizalommal kollégáinkat az lfs_support@gs1hu.org e-mail címen.

Rendben További információk