SzabványMenedzser UDI modul webinar


Az UDI rendszerhez kapcsolódó ismeretanyagaink és webinarjaink egymásra épülnek. Ezért, ezúton szeretnénk felhívni GS1 Partnereink szíves figyelmét, hogy mielőtt részt venne a SzabványMenedzser UDI modul bemutatását célzó webinárunkon, kérjük, hogy az alábbi sorrendben jelentkezzen be az UDI rendszert érintő képzéseinkre:3. SzabványMenedzser: UDI modul bemutatása webinar

Felmerülő kérdés esetén, keressen minket a helpdesk@gs1szm.hu e-mail címen.

Az UDI webinar és a SzabványMenedzser webinar már elérhető videós képzés formájában is. Előadásainkat kényelmesen bárhol, bármikor meghallgathatja és visszanézheti egy rövid regisztrációt követően.

A fent említett webinarok ismeretanyagának megszerzése előfeltétele a Szabványmenedzser UDI modul élő webinaron történő részvételnek.

A webinarium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg.

Képzésünk során az UDI Rendszerhez tartozó, GS1 szabványos UDI számok létrehozását és a hozzájuk kapcsolódó attribútumok nyilvántartását ismerheti meg.

A SzabványMenedzser UDI modul webinarunk célja, hogy GS1 Partnereink teljes körű támogatást kapjanak:

  • az Alapvető UDI-DI (GMN), illetve az UDI-DI (GTIN) felépítéséről, illetve képzéséről,
  • az UDI számokhoz tartozó nyilvántartás létrehozásáról,
  • a rendszer működéséhez tartozó tömeges adatbevitel (Excel export, illetve import folyamatok) lépéseiről, lehetőségeiről.
Kizárólag érvényes GS1 jogviszonnyal rendelkező Partnereink részére fenntartott képzés, melynek díját a GS1 rendszer licenc tartalmazza.

Felhívjuk Partnereink szíves figyelmét arra, hogy webinarokra regisztrációt az adott dátumot megelőző napon 16:00 óráig van módunk elfogadni, tekintettel a jelentkezésekkel kapcsolatos háttérfeladatokra, illetve a webinart legalább 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani!

Köszönjük megértésüket.

SzabványMenedzser UDI modul webinar

helyes számformátum: +36301234567