Új, webinar képzések a GS1 Magyarországtól

A webinárium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg.

A GS1 Rendszer általános ismeretek című webinar célja, hogy GS1 Kapcsolattartóink betekintést nyerjenek és könnyebben eligazodjanak a GS1 világában, azaz hogy

  • segítsük Önöket a GS1 rendszer megismerésében,
  • bemutassuk a hazai GS1 szervezetet, a GS1 Magyarországot és a GS1 Partnerség előnyeit,
  • illetve röviden áttekintsük az Önök számára is hasznos szolgáltatásainkat.

Alapoktatásunknak szintén kidolgoztuk az online verzióját, így jövő évtől saját irodájából kényelmesen meghallgathatja Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek előadásunkat, hogy bővítse saját és kollégái GS1-es tudását.

A webinar-on történő részvételhez csupán az alábbiak szükségesek:

  • internet kapcsolat és asztali gép, vagy notebook (táblagép)
  • egy tőlünk kapott e-mailben található link megnyitása (telepíteni semmit nem szükséges)
  • ajánlott még a headset (fülhallgató) használata

Miközben a GoToMeeting webinar rendszerben az adott képzéshez tartozó prezentáció diáit láthatják, kollégánk élőben fogja a diákhoz elmondani a szükséges információkat. Ezt követően a felület chat ablakában lehetőségük lesz kérdéseket is feltenni kollégánknak, aki azokra készséggel válaszol majd. A prezentációk az előadást követően is elérhetők a MyGS1 felületen, a Tudástárban.

Mindkét webinar-ra weboldalunkon a Szolgáltatások/Képzések alpontban a megfelelő online jelentkezési űrlap kitöltésével tudnak jelentkezni, ahol az aktuális elérhető időpontok közül is választhatnak.

Tovább a Képzések oldalraÍrjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk