TRANSLOG Connect Congress 2017 Budapesten

A 7. TRANSLOG Connect Congress ismét Budapesten kerül megrendezésre, a *****Corinthia Grand Hotelben, 2017. november 22-23. között.

Jelentkezzen most!
Az alábbi linkre kattintva a rendezvény részletes leírását tartalmazó PDF dokumentum végén találja a jelentkezési lapot, melyet kitöltve faxon, vagy e-mailben is továbbíthat a szervezők felé.

Bővebb információ és jelentkezési lap

A legaktuálisabb piaci trendek

Annak érdekében, hogy minőségi programot tudjanak biztosítani, a szervezők szorosan együttműködnek a vezető helyi és regionális szövetségekkel, európai és nemzetközi médiumokkal és a saját Program Tanácsadó Bizottságukkal, amelynek tagjai kiemelt nemzetközi vállalatok logisztikai szakértői. Az egyes programok célja, hogy egy aktuális piaci helyzetképet adjanak az ellátási lánc menedzsment, a logisztika, a termelés, az IT, a szállítmányozás, valamint a raktározás-menedzsment területeiről.

A fórum keretében számos érdekes és szakmailag hasznos program várható:

5. Közép-kelet-európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Díj

A piacvezető logisztikai és ellátási lánc menedzsment csúcstalálkozójának, a TRANSLOG Connect-nek a szervezője, a TEG, örömmel jelenti be a 5. Közép-kelet-európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Díjra való pályázati felhívását.

A díj azért jött létre, hogy feltárja és támogassa a fejlődő közép-kelet-európai régió kiemelkedő logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásait. A vállalatok két kategóriában nyújthatnak be nevezést: gyártók és kiskereskedők az első, míg a szolgáltatók a fogyasztókat érintő projektjeikkel a második kategóriában nevezhetnek. A projektek értékelésére olyan szempontok alapján kerül sor, mint az innováció, fenntarthatóság, költséghatékonyság és a fogyasztókkal való együttműködés. 2017. október 3-ig lehet jelentkezni a pályázatra, ezt követően ül össze a neves tagokból álló független zsűri, hogy meghozza a döntést. A nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy projektjüket ismertessék a kongresszuson.

Ennek a díjnak a megalapítása egy nagyon fontos mérföldköve annak az útnak, ami a közép-kelet-európai régió piacának fejlődését mutatja. Ezzel együtt egy új korszakot is jelöl, ugyanis a díj fókuszba helyezi a régió leginnovatívabb és rugalmasabb megoldásait, és ezt az újítást a jövőben rendszeressé is kívánja tenni.

Az angol nyelvű felhívást a részletes kritériumokkal együtt az alábbi linkre kattintva érheti el.

Call for application

A nyerteseket november 22-én hirdetik ki a Kongresszus első napján, a fogadás ideje alatt.

Előre ütemezett üzleti meetingek és további közösségi események

A TRANSLOG Connect Congress 2017 két napja során előre egyeztetett meetingek és közösségi események keretében lehetőséget ad a szolgáltatóknak, hogy személyes tárgyalásokat folytathassanak potenciális üzleti partnerekkel, találkozhassanak a vállalatvezetőkkel és iparági szakértőkkel. Ennek célja, hogy maximalizálják az üzleti hatékonyságot, és egy olyan különleges platformot teremtsenek a számukra, amellyel fejleszthetőek az értékes üzleti kapcsolatok.

Ötcsillagos helyszín

A legjobb üzletekhez kiváló környezeti feltételeket kívánnak biztosítani a szervezők, így többek között ezért is ad hetedik alkalommal helyet az öt csillagos Corinthia Grand Hotel Budapest az eseménynek, 2017. november 22-23-án.  

Bővebb információért keresse fel a szervezők honlapját:

www.translogconnect.euÍrjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk