Őrizze GS1 Értékeit!

Licenckód érvényessége és megújítása

Ezúton is tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy a GS1 szolgáltatások igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges licenckódok azok első igénylésétől, illetve a korábbi licenckód lejáratától számított 365. napon automatikusan lejárnak.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Általános Üzleti Feltételeink, valamint a közöttünk fennálló Licencszerződés alapján, amennyiben Partnerünk a licenckód lejáratának napjáig beérkezett nyilatkozatával a GS1 jogviszonyát nem mondja fel, úgy kell tekinteni, hogy új licenckódot igényelt a GS1 szolgáltatások felhasználása érdekében, melyre tekintettel Díjjegyzékünknek megfelelő fizetési kötelezettsége keletkezik. Társaságunk ezáltal biztosítja, hogy az Önök által igényelt szolgáltatások felhasználása bármikor biztosítva legyen.

A megújult weboldalunk jelszóval védett, MyGS1 felülete alkalmas arra, hogy személyre szabott online ügyintézést tegyen lehetővé Partnereinknek.

Mindezen túl a GS1 szolgáltatásokat igénybe vevő vállalkozások jelszóval történő belépés után ezen a felületen nyomon követhetik a GS1 jogviszonyuk főbb dokumentumait, valamint megtalálják a GS1 szolgáltatások és megoldások bővebb szakmai leírását is. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Licenckódok érvényességének nyomon követése többek közt a MyGS1 felületen is lehetséges, melyet az ott elérhető Igazolás tartalmaz.

A MyGS1 felületre GLN Szervezetazonosító számmal, a GS1 Magyarország felé bejelentett hivatalos e-mail címmel és a Társaságunktól kapott jelszóval (vagy ennek esetleges elvesztésekor az Önök által önállóan generált új jelszóval) lehet belépni.

Ha kérdése vagy észrevétele van, kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat (06-1-412-39-40) vagy írjon nekünk az info@gs1hu.org e-mail címre!Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk