Meghívó a NÉNYP záró konferenciájára

A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform 2015-ben két éves időszakra alakult abból a célból, hogy a szektor szereplőivel történő folyamatos egyeztetéssel, a jogszabályi környezet széles körű feltárásával és megismertetésével, a legjobb gyakorlatok bemutatásával, folyamatos és kiterjedt kommunikációval, a szükséges kapcsolatrendszer kiépítésével és lobbi-tevékenységgel segítse a vállalkozásokat a nyomon követési kötelezettségek azonosításában, valamint a megfeleléshez szükséges eszközök meghatározásában és alkalmazásba vételében.

A tervezett program lassan lezárul, így eljött az értékelés, valamint a továbblépési lehetőségek feltárásának ideje.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. nevében minden, NÉNYP programban aktív szerepet vállaló résztvevőt és a téma iránt érdeklődő szakembereket a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform záró konferenciájára. 

A konferencia időpontja: 2018. január 24. (szerda) 9:30

A konferencia helyszíne:

Földművelésügyi Minisztérium,
 Darányi Ignác terem
(1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.)

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ne felejtsen el ma regisztrálni!

Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehet:

REGISZTRÁCIÓ

Az eseményen a közös munka eredményeinek ismertetésén túl egy francia és egy vietnami nyomon követési gyakorlat is bemutatásra kerül, amely szabványos megoldásokat széles körben és sikeresen vezettek be a fenti országokban. 

Bízunk benne, hogy újabb hasznos tapasztalatokkal szolgálhatunk a hazai vállalkozások és a hatósági szereplők számára egyaránt.

A részletes program az alábbi, letölthető meghívóban olvasható.


Hivatalos meghívó és program


Várjuk szeretettel!

 Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk