CSAOSZ Csomagolási Konferencia októberben

A konferencia kiemelt támogatója a:

Ízelítő a programból:

A konferencia nyitó előadását Chikán Attila akadémikus, egyetemi tanár Magyarország versenyképessége témában tartja.

Őt Tolnai László főszerkesztő (Packaging, Print&Publishing Magazin) követi és az Interpack 2017 kapcsán az Ipar 4.0 jelentőségéről fog beszélni.

A konferencia továbbiakban szekciókban folytatja munkáját.

A környezetvédelmi termékdíj szekcióban a jövő évi változásokat Debreczeni László ismerteti. Az egyéni hulladékkezelés változásait Tánczos Zoltán, a NAV képviselője foglalja össze. Termékdíj feladatok játékos megoldását Gönci Beáta fogja moderálni

Önálló szekcióban foglalkoznun az élelmiszerekkel érintkező csomagolóanyagok témakörével.
 A csomagolóipar teendőiről, kötelességeiről a Földművelésügyi Minisztérium osztályvezetője, Dömölki Marianna ad összefoglalást. A további szakmai előadások neves előadói, Dr. Madai Gyula és Dr. Szigeti Tamás és Ugrai Miklós. Minden élelmiszeriparba beszálló csomagolószer-gyártó számára nélkülözhetetlen e téma ismerete.

A vállalat és csomagolásmenedzsment szekcióban a csomagolástervezés újdonságaival foglalkozunk, illetve a hamisítás elleni védekezésben a csomagolóipar felelősségével, veszélyeztetettségével foglalkozunk.

A hamisítás óriási méreteket ölt és ebben a láncban a csomagolás a bűnözők kedvenc területe. A csomagolószer-gyártók „időzített bombán ülnek”. A NAV, a Magyar Védjegy Egyesület és a HENT (Hamisítás Elleni Nemzeti Testület) előadóinak meghallgatását nem szabad kihagyni!

A természetes alapú és komposztálással lebomló műanyagok elkerülhetetlenül részeivé válnak életünknek. Mik is ezek valójában, megpróbáljuk a közszájon forgó, de téves információkat tisztába tenni. Előadóink Dr. Demjén Zoltán (BASF) és Dr. Halász Katalin (Soproni Egyetem)

E két, rendszerező előadást nem lehet kihagyni – a nem műanyagosoknak sem!

A napot a HUNGAROPACK díjkiosztóval zárjuk, ahová már Dr. Bognár Lajos Levente helyettes államtitkár jelezte is részvételét.

A konferencián való részvétel díjmentes:

  • a CSAOSZ tagvállalatok és
  • a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyre nevező vállalatok

egy-egy munkatársa számára.

További részletek: www.csaosz.hu 

Találkozzunk a csomagolóipar idei nagy szakmai programján!

Jelentkezését 2017. október 13-ig kérjük eljuttatni a csaosz@csaosz.hu e-mail címreÍrjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk