Azonosítás és vonalkód

Healthcare Demo Scanner App

Elengedhetetlen applikáció minden egészségügyi szereplő számára.

A Healthcare Demo Scanner egy iOS-en és Android operációs rendszeren futó mobilalkalmazás és a mögötte álló komplex szolgáltatásrendszer, mely az automatikus azonosítást és adatgyűjtést (AIDC) támogatja, azzal az alapvető céllal, hogy GS1 szabványos jelképek leolvasásával a felhasználó:

  1. hozzáférjen a szabványos azonosító számokhoz ellenőrzött adatbázisok elérése érdekében
  2. hozzáférjen a jelképbe kódolt változó vagy dinamikus adatokhoz (pl. lejárati dátumok, nagyszámú / tömegesen felvitt számok, azonosító számok, stb.)
  3. közvetlen hozzáférést kapjon ellenőrzött weboldalakhoz részletes termékinformáció elérése érdekében (pl. általános információ, elektronikus felhasználói kézikönyv, elektronikus csomagolási információk, használati videók, stb.)

A mobil alkalmazás két módban használható:

A "Normál" mód használata során egyenként szkennelhetjük be a vonalkódokat, ellenőrizhetjük szabványosságukat, valamint információt gyűjthetünk a termékről, gyártóról, leolvasási helyről stb.

"Felmérés" módban az egészségügyi termékeken szereplő GS1 vonalkódok előfordulási arányát vizsgálhatjuk. A felmérések keretében a változó vonalkód használati trendekről gyűjthetünk információkat. A jelképadatok összegyűjthetők és az adatokból statisztikai információk nyerhetők ki.

A mobil alkalmazás segítségével leolvasott vonalkód adatokhoz képeket és megjegyzéseket csatolhatunk, majd a szerverre történő feltöltés után a HDS felhasználói weboldalán különböző lekérdezéseket végezhetünk rekordjainkra vonatkozóan.

Az alkalmazás regisztrációhoz kötött és elérhető minden, az egészségügyi szektorban érintett érdeklődő GS1 Partner számára.

Általános kérdésekkel, vagy további információkért kérjük, keresse bizalommal kollégáinkat az HDS-support@gs1hu.org e-mailcímen.

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím