Üdvözöljük a GS1 Magyarország megújult honlapján!

A magyar honlap nem csak arculatában újult meg, fontos célul tűztük ki, hogy a Partnereink számára még kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyük az ügyintézést és frissített, könnyen érthető tartalmakkal szolgáljunk.

Menürendszerünket egyszerűsítettük, és a legördülő menü segítségével az elérhető tartalmakat tematikusan csoportosítva átláthatóbbá tettük. Első menüpontként az Ügyfélszolgálatunkra irányítjuk az olvasóinkat, ahol külön érdekes és hasznos tartalmakkal szolgálunk jövőbeni, most még csak érdeklődő Partnereinknek, a közvetlenül csatlakozás előtt állókat pedig részletes útmutatókkal segítjük az első lépések megtételében. Itt nyílik lehetőség az online regisztrációra is a GS1 rendszerébe. A már regisztrált GS1 Partnereink is számos újdonságot találhatnak a nekik szánt aloldalainkon.

Az ügyintézést követően a hangsúlyt az iparágakra és a GS1 szabványrendszer Iparági megoldásainak bemutatására helyeztük, így minden felhasználónk a számára legrelevánsabb információt érheti el a lehető leggyorsabban. Természetesen a GS1 szabványelemek általános ismertetőjét az eziránt érdeklődők továbbra is elérhetik a „Rólunk” menüpont alatt, ahol a GS1 globális szervezetről is bővebben olvashatnak érdekességeket.

Szolgáltatásainkat tematikusan csoportosítva tüntettük fel, reményeink szerint ezzel is könnyítve az Önök számára aktuálisan szükséges szakmai terület és az általunk biztosított lehetőségek gyors és kényelmes elérését.

Továbbra is kizárólag regisztrált Partnereink léphetnek be a jelszóval védett MyGS1 oldalainkra, ahol cégre szabottan elérhetik a GS1 jogviszonyukkal kapcsolatos dokumentumaikat, bejelenthetik árbevételi kategóriájukat, módosíthatják törzsadataikat, jelezhetik újabb igényeiket a GS1 szolgáltatásokra és megoldásokra, nem utolsó sorban itt található Tudástárunkban a legfrissebb szakmai kiadványaink, részletes szakmai útmutatók és nemzetközi esettanulmányok közt böngészhetnek. Az újabb kiadványokat folyamatosan fordítjuk magyarra és töltjük fel az elkövetkező hónapokban, így a Tudástár jelentősen tovább bővül még az idei év során. Szintén ezen a felületen tesszük elérhetővé GS1 világa magazin archívumunkat, ahol évekre visszamenőleg olvashatnak gyakorlati szemléletű szakmai cikkeket, aktuális információkat, valós szabványhasználati példákat. A MyGS1 oldalakkal az a célunk, hogy Partnereink kényelmesen, mindent egy felületről tudjanak intézni, ezért került be ide például az Ellenőrzőszám számítás is.

Friss híreinket a főoldalunk alján, vagy a „Rólunk” menüpontban a Hírek, események oldalra kattintva érhetik el.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az újra strukturált menürendszer miatt a korábban használatos linkek és elérési útvonalak megváltoztak, reméljük, hogy az új felépítés logikusabb, egyszerűbb és még gyorsabb elérést biztosít a keresett tartalmakhoz.

Honlapunk az egyik legfontosabb információs csatornánk és szolgáltatásunk GS1 Partnereinknek. Célunk, hogy weboldalunkat felhasználóbarát szemlélettel folyamatosan fejlesszük, hogy minél jobban megfeleljen Partnereink igényeinek. Ezért kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, ötleteire is!

Ha szeretné megosztani velünk benyomásait, javaslatait, írjon nekünk az info@gs1hu.org e-mail címen!Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk