GS1 szabványalkalmazás a Kyoto Second Red Cross kórházban

Mint minden korábbi, a globális GS1 Egészségügyi csoport által szervezett egészségügyi témájú, angol nyelvű webinar esetében, az érdeklődők számára az előadás felvétele utólag is elérhető az alábbi linken.

https://www.gs1.org/healthcare/hpac_webinars

Japánban a GS1 vonalkódok legkorábbi alkalmazásai a betegek adminisztrációjában előforduló hibák kiküszöbölésére, nem utolsó sorban a hatékonyság növelésére és a nyomon követés teljesítésére irányultak a kórházakban. Éppen ezért már a korai alkalmazásoknál is szükségesnek tartották a GS1 vonalkódok feltüntetését a gyógyszerek elsődleges csomagolásán.

Az előadásban Dr. Tanaka egy konkrét kórház esetét mutatta be, ahol a gyógyszerek mellett az orvostechnikai eszközök is GS1 azonosítókat kaptak, illetve bemutatott néhány speciális alkalmazási környezetet és nyomonkövetési folyamatot.

Dr. Tanaka rámutatott, hogy a GS1 vonalkódok alkalmazása a klinikai folyamatokban már egyértelműen elengedhetetlen, az orvosok és az ápolók egyaránt érdekeltek az azonosítás gyakorlati alkalmazásában, de valójában már a stratégia kialakításában is szerephez jutnak.

A soronkövetkező webinar időpontja és témája:

2017. szeptember 13. szerda

Téma: 

Holland nemzeti szintű egyetértés az orvosi eszközök egységes és egyedi azonosítása érdekében - a szektor képviselői az egészségügyi szolgáltatók és a Holland Egészségügyi Minisztérium közös projektje

Előadó:

Tom Pereboom, Manager CSSD MC Groep; President Sterilization Association of The Netherlands; Chair Working group (Dutch) Ministry of Health for the ADC

 

Regisztráljon a következő webinar-ra most az alábbi linken!

https://attendee.gotowebinar.com/register/1241903160350754052


Csatlakozzon a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoporthoz!

Tudjon meg többet a szabványok hazai alkalmazásba vételére irányuló törekvésekről, melyek célja a betegbiztonság növelése és a betegellátási folyamatok hatékonyabbá tétele. 
Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét!
Név
Cégnév
E-mail cím
Rendben További információk